A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol - csoportos körutazás

Nyaralás azonosító szám: 48082
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol - Csoportos körutazás program leírása

  Csoportos körutazás. A nyüzsgő nagyváros, Nápoly és a sziklafalakon meghúzódó, mesébe illő kisvárosok, a félsziget szebbnél szebb természeti szépségei örök élményt nyújtanak mindazok számára, akik csak egyszer is itt jártak!  
  Dátum: 2021.október 2-5.
  Időtartam: 4 nap / 3 éj.
  Utazás: Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal Nápolyba.
  Repülési idő: kb. 1,5 óra.
  Elhelyezés: 4 csillagos szállodában.
  Ellátás: Félpanzió.
  Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
  Minimum létszám: 20 fő.

  A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol ajánlatunk programleírása  

  1. nap: Érkezés

  Elutazás Budapestről, érkezés Nápolyba az esti órákban. Transzfer a repülőtérről a szállodába (kb. 1,5 óra). Hideg vacsora a szállodában. Transzfer a belvárosba, panoráma és gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a rendkívül színes, különleges hangulatú, csodálatos természeti környezetben fekvő városban. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Vacsora a szállodában. Szállás Castellamare di Stabia (3 éj).

  2. nap: Az Amalfi-part

  Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás a világ egyik legszebb partvonala mentén Amalfiba, Campania tartomány és egész Olaszország egyik leghíresebb idegenforgalmi központjába. Útközben Positano megtekintése kilátóból. AS városnézést és a rövid szabadidőt követően továbbutazás Amalfiból Ravello megkapó szépségű városkájába. Itt található a Villa Rufolo, melynek kertje megigézte Wagnert (itt születik Klingsor kertje a Parsifalból). Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.

  3. nap: Capri

  Reggeli a szállodában. Utazás hajóval Capri szigetére. Séta Anacapriban, a sziget hangulatos kisvárosában. Lehetőség Axel Munthe villájának megtekintésére, majd séta Capri városkába, a híres Piazetta-n, valamint Augustus Császár kertjében, ahonnan csodálatos a kilátás a Faraglioni sziklákra. Fakultatív programlehetőség: csónaktúra a sziget partja mentén (a részvételi díj nem tartalmazza). Délután utazás hajóval Sorrentóba, kb. 1,5 óra szabadidő, majd transzfer vissza a szállodába. Vacsora.  

  4. nap: Pompei, Nápoly és hazautazás

  Reggeli a szállodában, látogatás Pompeiben, az i.sz.. 79 augusztus 24-én kitört Vezúv tűzhányóból kiáramló hamu és lávakő fedte város XVIII. század közepén napvilágra került maradványait bemutató ásatási területen. Délután városnézés Nápolyban, a rendkívül színes, különleges hangulatú, csodálatos természeti környezetben fekvő városban. Rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre a késő esti órákban.

  A programok sorrendje változhat!

  A részvételi díj tartalma

  Repülőjegy 10 kg-os fedélzeti poggyásszal, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, programok a leírás szerint, hajójegy, útlemondási biztosítás. 

  A részvételi díj nem tartalmazza

  Repülőtéri illeték (kb. 28.000,-Ft/fő), feladott poggyász (kb. 25.000,-Ft/10 kg vagy kb. 30.000,-Ft/20 kg-os csomag), belépők a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő kb. 50,- EUR/fő), utasbiztosítás.

  Nyaralás azonosító száma: 48082

  Olaszország, Olasz körutazás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!