Abu Dhabi nyaralás Egyesült Arab Emírségek utazás last minute akciós üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

 • Abu Dhabi Vadászkiállítás ADIHEX
  29.2020. September
  Abu Dhabi Vadászkiállítás ADIHEX2020. September 29. 08:002020. October 03. 20:00
  Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  Az Abu Dhabi Nemzetközi Vadászati és Lovas Kiállítást (ADIHEX) a vadászat és annak hagyományainak megőrzésének legnépszerűbb kiállításának tekintik. Az ADIHEX egy kormányzati kezdeményezés, amelynek elsődleges célja a fenntartható vadászat, a környezeti és kulturális örökség előmozdítása. Látogasson el az ADIHEX oldalra, és fedezze fel a vadászat, a sólyom, a lovas, a kemping, a szafari, a horgászat, a szabadtéri és tengeri sportok, a művészet és kézműves világát.
 • Üvegházhatást okozó gázok ellenőrzési technológiáinak konferenciája Abu Dhabi
  05.2020. October
  Üvegházhatást okozó gázok ellenőrzési technológiáinak konferenciája Abu Dhabi2020. October 05. 08:002020. October 08. 20:00
  Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  Az Üvegházhatású gáz-szabályozó Technológiák Konferenciája az üvegházhatást okozó gázok ellenőrzési technológiájával kapcsolatos műszaki megbeszélések fóruma. Ez a terület meghatározó jelentőségű olyan technológiákként, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy továbbra is felhasználjuk a nagy fosszilis energia-készleteinket, miközben csökkentjük az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását.
 • Családorvosok Világkonferenciája Abu Dhabi
  25.2020. November
  Családorvosok Világkonferenciája Abu Dhabi2020. November 25. 08:002020. November 29. 20:00
  Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  A Családorvosok Világkonferenciája izgalmas találkozót ígér, amely nagyszerű oktatási tartalommal bír, valamint a világ minden tájáról kiváló vendégekkel és kollégákkal folytatott interakcióval várja az ide érkezőket. A megbeszélés legfontosabb témái közé tartozik a globális egészségügyi és alapellátási politika, az egészségfejlesztés, a klinikai gyakorlat, az oktatás, a kutatás és az innováció stb.