Napsütötte Florida és hajózás a Bahamákon

Nyaralás azonosító szám: 34066
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Körutazás tervezett programja

  1. NAP Repülés Miamiba
  Utazás Budapestről amszterdami átszállással Miamiba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Miami környékén két éjszakára.

  2. NAP Miami
  A mangrove mocsárból egy vibráló, ezerszínű metropolisz nőttki: Miami. Florida állam legnépesebb városát az örök napsütés ragyogja be. Trópusi-monszun éghajlatával, art deco épületeivel, világszerte irigyelt meseszép strandjaival, pezsgő éjszakai életével, latinos életörömével mindenki szívébe belopja magát. Félnapos panoráma városnézést teszünk. Ízelítőt kapunk az itteni életérzésből, köszönhetően a belvárosnak (downtown) és Little Havana-nak, a latin negyednek, ahol főleg kubaiak élnek, Coconut Grove-nak, a legrégebbi, folyamatosan lakott városrésznek, Coral Gables-nek, az egyik szomszédos városnak. South Beach tengerpartjának, szállodasorának és az azt övező, energikus kavalkádnak látványa számos filmből lehet ismerős. Délután szabadidő vagy FAKULTATÍV programlehetőség: Millionaire’s Row-hajózás: a Biscayne-öböl körül tett, kb. 90 perces hajóút során megcsodálhatja a belváros, a kikötő, Fisher Island, Miami Beach és a gazdagok körében népszerű lakóövezet, a Millonaire’s Row látképét! Másik FAKULTATÍV programlehetőség: hajózás a vadregényes Everglades-mocsárban. Jellegzetes légcsavaros hajóval (airboat) a Nemzeti Park szívébe hajózunk, ahol az édesvízi mocsár élővilága nyújt páratlan élményt. Aligátorokat, teknősöket, kígyó- kat, egzotikus madarakat fedezhetünk fel az USA legnagyobb szubtrópusi vadonjában. A Vadvilág-show keretében aligátorok birkózása képeszti el a látogatókat. Szállás Miami környékén.

  3. NAP Miami kikötő, majd hajózás
  A reggelit követően transzfer Miami kikötőjébe. A Royal Caribbean flottájának egyik gyöngyszeme, az Enchantment of the Seas hajó vár ránk. Az ebédet a fedélzeten fogyasztjuk el. 16 órakor futunk ki a vízre. Vacsora. Szállás 3 éjszakára a hajón.

  4. NAP Coco Cay, Bahamák
  8 óra körül érkezünk a Royal Caribbean Társaság privát szigetére, a Bahama-szigetekhez tartozó, álomszép Coco Cay-re. A szabadidő során számos lehetőség kínálkozik az idő tökéletes eltölté- sére: snorkelezés, kajakozás, csónakázás, jet-ski bérlés, aqua park (az előzőek térítés ellenében), séta, strandolás. A hajó 17 órakor kel útra. Ebéd és vacsora, illetve szállás a hajón.

  5. NAP Nassau, Bahamák
  Reggel 8 körül köt ki hajónk Nassau-ban, és 17 órakor indul tovább. Nassau a Bahama-szigetek fővárosa. New Providence-szigeten és a Paradise-szigeten helyezkedik el, melyen luxushotelek és elit nyaralóhelyek sorakoznak. A város olyan, akár a földi paradicsom: fehér, homokos partvonal, kristálytiszta tenger, melybe belekáprázik a szemünk. Történelmi hátterével a városnézéshez is ideális helyszín. Ebéd és vacsora, illetve szállás a hajón.

  6. NAP Hajózás – Miami – Orlando
  A hajó reggel 7-kor éri el Miami partjait. A reggeli után búcsút veszünk úszó hotelünktől, majd Orlando felé indulunk. FAKULTATÍV programlehetőség: életre szóló kalandot jelent majd a Cape Canaveral-nél lévő Kennedy Űrközpontba teendő látogatás. Innen lövik ki a rakétákat a világegyetem felé. Csodálattal adózhatunk az űrkutatás bátor hőseinek. Utazás Orlando-ba. Szállás: Orlando környékén két éjszakára.

  7. NAP Orlando
  A mai napot töltse kedvére! Érdemes felkeresni valamelyik élményparkot: a Universal Studios-t, a film világára épülő szó- rakoztató központot, a SeaWorld-öt, a tengeri élőlényekre fókuszáló vidámparkot, a Walt Disney World Resort létesítményeit: a Magic Kingdom-t, az Animal Kingdom-ot vagy az Epcot-ot. Orlando adottságainak kiaknázására egy másik mód is kínálkozik: vásárlás az itteni híres bevásárlóközpontokban.

  8. NAP Hazautazás
  Transzfer a miami repülőtérre a gép indulásának függvényében, repülés amszterdami átszállással.

  9. NAP Hazaérkezés
  Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

  Fontos Információk!
  A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig.
  Fakultatív programok vásárlására elő- zetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség (a hajón is kínálnak majd opcionális kirándulásokat).
  A programváltozás jogát fenntartjuk! A kirándulásokon utasaink a hajó többi vendégével együtt vesznek részt
   

  Az ár tartalmazza

  Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Kirándulóprogramokat: Félnapos panoráma városnézés Miami-ban, stb. a program alapján. Minőségi szállásokat: Elhelyezés 4 éjszakára minőségi, középkategóriájú hotelekben reggelivel és 3 éjszakára az Enchantment of the Seas hajón belső kabinban, teljes ellátással (3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora) Magyar nyelvű idegenvezetést Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

  Egyéb

  Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték és kikötői díjak: 164.800 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 199.990 Ft/fő/teljes utazás Kötelező borravaló a hajón (mely a hajóra történő becsekkoláskor fizetendő, kártyával): 40,5 USD/fő Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag (Millionaire's Row hajózás, Everglades és vadvilág show, Miami South Beach vacsora, Kennedy Űrközpont): 99.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 550 Ft/fő/nap Szállás külső kabinban a hajón: 64.000 Ft/fő

  Fakultatív programok

  Fakultatív programcsomag: 99.990 Ft/fő • Millionaire's Row hajózás A Biscayne-öböl körül tett, kb. 90 perces hajóút során megcsodálhatja a belváros, a kikötő, Fisher Island, Miami Beach és a gazdagok körében népszerű lakóövezet, a Millonaire’s Row látképét! • Everglades és vadvilág show Hajózás a vadregényes Everglades-mocsárban. Jellegzetes légcsavaros hajóval (airboat) a Nemzeti Park szívébe hajózunk, ahol az édesvízi mocsár élővilága nyújt páratlan élményt. Aligátorokat, teknősöket, kígyókat, egzotikus madarakat fedezhetünk fel az USA legnagyobb szubtrópusi vadonjában. A Vadvilág-show keretében aligátorok birkózása képeszti el a látogatókat. • Miami South Beach vacsora Adja át magát South Beach egyedi, semmihez sem fogható hangulatának a program során! • Kennedy Űrközpont Életre szóló kalandot jelent majd a Cape Canaveral-nél lévő Kennedy Űrközpontba teendő látogatás. Innen lövik ki a rakétákat a világegyetem felé. Csodálattal adózhatunk az űrkutatás bátor hőseinek. Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség (a hajón is kínálnak majd opcionális kirándulásokat).

  Hotel

  Elhelyezés 4 éjszakára minőségi, középkategóriájú hotelekben a programleírásban megnevezett városok környékén reggelivel és 3 éjszakára az Enchantment of the Seas hajón belső kabinban, teljes ellátással (3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora).
  Nyaralás azonosító száma: 34066

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!