Bangkok fakultatív programok

Bangkok, amit nem szabad kihagyni

Bangkok fakultatív programokFeltétlenül nézzük meg Bangkokban a világszámként ismert úszó piacot, ahol minden a vízen zajlik. Bangkokban a legnagyobb attrakció a pazar Grand Palace, ahol szinte megáll az idô, amikor a fôpap monoton imáját figyelik a szerzetesek, és a naponta ezrével odalátogató hívôk. Az arany kupoláiról messze földön híres, démonok által ôrzött Grand Palacehoz fogható épületegyüttes sehol sincs a világon. A palotakomplexum szívében álló Wat Phra Kaeóba (Smaragd Buddha temploma) lépve még a legbôbeszédűbb turista is elnémul. Bangkok legfôbb nevezetessége két hatalmas szobor, a Fekvô és az Arany Buddha. A Wimamnek-kastély pedig a világ legnagyobb olyan palotája, amelyet a rendkívüli kemény, a hajóácsok által évszázadokig használt tikfából építettek. A nyüzsgő városban 400 templom (wat) áll, melyben megpihenhet és elgondolkozhat a látogató.

Bangkok Thai-vacsoraest

 A vacsoraest keretében a thai konyha jellegzetes ételeivel ismerkedhetünk meg. A gasztronómia különlegességek mellett egy thai táncbemutató keretében ismerkedhetünk meg a thai kultúrával.

Bangkok Királyi Palota és a Wat Phra Kheo - Smaragd Buddha Temploma

A félnapos program keretében megismerkedünk Thaiföld legismertebb templomegyüttesével, az 1780-as években épült Királyi Palotával és a Smaragd Buddha Templomával, ahol Thaiföld legszentebb Buddha szobrát őrzik.

Bangkok Damdern Saduak Úszópiac

Az 5 órás program keretében kora reggel indulunk útnak, hogy részt vehessünk a felejthetetlen látványt nyújtó Damdern Saduak úszópiac forgatagában, ahol lehetőségünk vásárlásra ill. a thai konyha alapanyagainak, gyümölcseinek kóstolására.

Bangkok Damdern Saduak Úszópiac és a Kwai Folyó

Az egész napos program keretében kora reggel indulunk útnak, hogy részt vehessünk a felejthetetlen látványt nyújtó Damdern Saduak úszópiac forgatagában, ahol lehetőségünk vásárlásra ill. a thai konyha alapanyagainak, gyümölcseinek kóstolására. Ezt követően folytatjuk utunkat a kanchanburi tartományba, ahol a Háborús Emlékmúzeum és a világhírűvé vált híd található. Ebédünket egy úszó étteremben, a Kwai folyón költhetjük el.

Fontos!
Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a fakultatív programok árai és a programok leírása tájékoztató jellegűek. Pontos információért kérjük, forduljanak helyi képviselőhöz.
A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul. Az itthoni utazási iroda az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezése, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni. Javasoljuk továbbá, hogy a kirándulásokat a beutaztató utazási iroda képviselőjénél vásárolják meg.