A szálloda leírása feltöltés alatt áll.

Fizetés

Az elszámolás Euróban történik.
Ha forintban szeretné kifizetni az utazás árát, akkor az esetleges előleg és a hátralék is az aznapi Euro/forint árfolyamon történik az Unicredit Bank valuta eladási árfolyamán.
Az árlistában feltüntetett forint árak tájékoztató jellegűek.

Bécsből induló utazást foglal?

Felhívjuk figyelmét, hogy a bécsi indulású utaknál Bécsben a reptéren magyar nyelvű asszisztencia nem biztosított. Sharm El Sheikh magyarul beszélő idegenvezető elérhető.

Utazási iroda hazai besorolás
Nyaralás azonosító száma: 49430

Egyiptom, Sharm El-Sheikh nyaralás, éves átlaghőmérséklet

78.6 %-os elégedettség 5 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
3.9
5 értékelés alapján
Ár-érték arány
4.1
Szálloda elhelyezkedése
4.0
Ellátás
3.9
Szoba elhelyezkedése
3.9
Szoba felszereltsége
3.9
Tisztaság
3.9
Szolgáltatások minősége
3.9
További értékelések
Értékelések

Szállodáról vélemények, értékelések

Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Tripadvisor vélemények szerint 2 140 értékelés 24. a(z) Barcelo Tiran Sharm Resort 34 hotel közül itt: Nabq-öböl, Sharm EL-Sheikh utazás 2021.04.11"
4.1
Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 82.5% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Annyira szerettem, hozzáadtam még 2 éjszakát! A tájrendezés olyan csinos. A design modern és vadonatújnak érzi magát. Minden tágas. A szoba hatalmas. Az ágy szuper nagy és nagyon kényelmes. A strand ünnepe a szemnek, széles és nem zsúfolt. A búvárkodás a ház zátonyán fantasztikus volt (és a búvárkodás is). Az étel csak csodálatos volt. Sokat volt a Sínai-félszigeten, és soha nem volt ennyire jó étel. A recepció és a személyzet olyan profi. Visszajövök, és sajnálom, hogy nem tudok tovább maradni ezúttal. S. P. re: animáció: Láttam a tűzlabdákat és a fakir show-t, és elmerültem. Ez a hely valóban tudja, milyennek kell lennie a vendégszeretetnek. Tripadvisor vélemény"
5.0
Írta: Lovely | Mikor járt itt? 2020.03.10 - 2020.03.17 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"iváló elhelyezkedés hihetetlen naplementére néző kilátással, kedves szobákkal, kiváló kiszolgálással, udvarias és figyelmes személyzettel, finom és változatos ételekkel, hatalmas és kényelmes homokos stranddal, gyönyörű korall egzotikus halakkal. Tripadvisor vélemény"
5.0
Írta: Staverski | Mikor járt itt? 2020.02.05 - 2020.02.12 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Hagyja abba az összes, aki megmarad, az alkohol nem alkohol, az ételek teljesen szörnyű, külön fizetett egy tengerre néző szobaért. És 2 egyszemélyes ágyban a szórakozás teljesen megdöbbentő volt, a vezetők többsége durva, amikor megpróbálta rendezni azokat a problémákat, amelyekről csak nevetett ránk, mert addigra már több mint 1000 angol fontot költöttem, még akkor is, ha mindent megtettünk, mihelyt megkapod a szállodába sétálnak, és megpróbálják megfizetni a gyógyfürdőért, és minden mást borzalmas senki nem beszélt angolul, nem egy másik angol pár, az egész orosz volt, a taxiszerződés csalás még a szálloda taxi-limuzin szolgáltatásában is, minden alkalommal külön-külön felszámítva minket ugyanabba a helyre menni, minden pénzorientáltan egyedül vagyunk a angol párban a szállodában, akiknek nem volt biliárdasztaluk vagy más létesítményük, hogy bármit tegyenek, megrendeltem, hogy a McDonald's mindennapi szobája legyen, ez volt a legrosszabb ünnep, amiben valaha éltem. és soha nem javasolnám semmilyen személynek az Egyiptomba való visszautazását, főleg ha angol vagy, még a szálloda belsejében lévő üzlet is elszakított minket, abszolút szégyenteljesség, és ezt a lehető legmagasabbra veszem, girlfri A vége most félek, hogy elmegy nyaralni, mert hogyan bántak velünk, feltételeztük, hogy tökéletes nyaralásunk van, és messze volt a pokolból való nyaralás, a szállodában a képviselők túllépnek tőlünk kirándulásokért, 4x az ár, amit kaphat ha elmegy, és magántulajdonossá teszi, teljesen szörnyű, hogyan kezelik az angol embereket azáltal, hogy egymillió év múlva soha nem térnék vissza! Minden percben utáltam, reggelente süttem egy tojást, és 2 napig beteg voltam, őszintén életem legrosszabb tapasztalata. Soha nem fogok ajánlani semmi köze ehhez a szállodához. Őszintén megdöbbentő vagyok. Ezt olyan magasra veszem, amennyire csak tudok esküdni az életemre, mérföld távolságban mindaztól, amit utáltam ezen ünnep minden második pillanatában, és nem tudok várni hogy beszéljek a nagy gazdákkal, mert ezt a lehető legnagyobb mértékben megteszem. Tripadvisor vélemény"
1.5
Írta: Connor | Mikor járt itt? 2020.02.01 - 2020.02.09 | Értékelése: 30.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Egy hétig maradtunk ebben a szállodában, és élveztem a szobánk mindig takarító szolgáltatásait, és nagyon figyelmesek voltak a születésnapunk napján, és tortát adtak nekünk. A valóság azonban az, hogy a szálloda hajlandó orosz és olasz turistákat fogadni, mivel nagy nehézségekbe ütközik más idegen nyelvekkel, amelyek ugyanolyan fontosak a turizmus számára, mint az angol. Szerencsére találkoztunk egy olasz recepciós Chiara-val, aki velünk kivételes volt. Egy másik probléma, ami aggasztott, hogy ezt a szállodát választjuk és fizetünk egy 5 csillagos szállodában való tartózkodásért, hogy pihenhessünk, és állandóan zavarjuk azokat az embereket (strand, recepció bár, medence), akik szolgáltatásokat akarnak értékesíteni - túrák , gyógyfürdők, fodrászok, bármi is. Még bosszantóvá válnak, mert minden nap képesek megközelíteni minket, egy alkalommal a medencében szinte elaludtunk, és ismét zavarodott. Annak ellenére, hogy Egyiptom nem pontosan egy gasztronómiai kultúrával rendelkező ország, számítottuk arra, hogy nemzetközi szállodaláncként az étel jól elkészítve legyen. Az ételek csípõk, nincs ízesítésük, a tésztát olajjal főtték, és mindezt tudják. Mivel all inclusive, nagyon furcsa, hogy az italok többségét külön díjazzák, és ami ingyenes, a legalacsonyabb minőségű. A tengerpart nagyszerű, és a halakkal való úszás egyedivé teszi az élményt, de a strand székekre, valamint a matracokra sürgős felújításra van szükség, és a medence fürdőszobáit folyamatosan takarítani kell. Nem lesz szálloda megismételni. Tripadvisor vélemény"
4.0
Írta: Ana | Mikor járt itt? 2019.08.01 - 2019.08.07 | Értékelése: 80.0% | Részletes értékelés megtekintése

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

+ 36 1 785 8492

Kérdése van? Hívjon most!