Dél-India körutazás - Kerala lagúnái

Nyaralás azonosító szám: 24103
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Utazás leírása

  A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.
  Időtartam
  9 nap/7 éj.
  Utazás
  Menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.
  Szállás
  Körutazás során 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).
  Ellátás
  Reggeli.
  Félpanzió kérhető felár ellenében.
  Idegenvezetés
  A magyar nyelvű helyi idegenvezető Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat.
  Helyszínen fizetendő
  Belépőjegyek (kb. 30,- USD/fő), borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

  Program

  1. nap
  Utazás Budapestről Indiába, átszállással.
  2. nap
  Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.
  3. nap
  Reggeli, majd utazás az 1.500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 150 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamom ültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.
  4. nap
  Reggeli a szállodában, később utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 160 km). Délután  látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templomkomlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.
  5. nap
  Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 1500 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében,gazdag élővilágában. Szállás Periyar-ban.
  6. nap
  Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 130 km). Délután a kirándulás alatt bepillantást nyerhetünk a rezervátumban élő számos madárfaj életébe. Szállás Kumarakom-ban.
  7. nap
  Reggeli a szállodában, majd indulás Allepey-be (kb. 150 km). Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás a hajón.
  8. nap
  Reggeli. Később utazás Cochin-ba (kb. 60 km). Érkezést követően elhelyezkedés a szállodában, pihenés, szabadprogram. Szállás Cochin-ban.
  9. nap
  Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazaindulás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.  

  Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatukat!
  Az utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 24103

  India, India körutazás körút nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!