Dubai nyaralás Egyesült Arab Emírségek üdülés akciós utazás last minute utak

Ezen az oldalon 14 szálloda közül választhat.

 • Dubai Nemzetközi orvosi konferencia a gyógyszerezésről és gyógyszerszállításról
  26.2021. April
  Dubai Nemzetközi orvosi konferencia a gyógyszerezésről és gyógyszerszállításról2021. April 26. 08:002021. April 27. 21:00
  Dubai, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  Ez a konferencia forradalmi megoldásokat mutat be a a különféle adagolási formákról, azok összetételéről, az alkalmazás módjáról, a hatékonyságról, az interakcióról, a testen belüli hatásmechanizmusról, valamint a gyógyszerészeti, terápiás hatásról. A konferencia szervezőinek célja az orvosok, professzorok, kutatók, hallgatók, egyéb oktatók, akadémikusok, gyógyszerészek, szakértők és tudósok összegyűjtése a gyógyszeriparból és az új gyógyszer-szállító közösségből, hogy lehetőséget teremtsenek a technológiai fejlődésről szóló, globális információcserére.
 • Expo Dubai - The Greatest Show
  01.2021. October
  Expo Dubai - The Greatest Show2021. October 01. 10:002022. March 31. 21:00
  Dubai, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  A 173 napig tartó kiállítás új élményekkel lepi meg a résztvevőket! Itt az idő létrehozni, együttműködni és innovációkat kitalálni! A legnagyobb esemény, amelyet valaha rendeztek az arab világban. 190 résztvevő országra, és látogatók millióra számítanak. Itt megtapasztalhatja az emirátusoki vendégszeretetet, valamint az Egyesült Arab Emírségek befogadást, toleranciát és együttműködést támogató mentalitását.