Nílusi hajóutak utazás Hatsepsut Hajóút

Nyaralás azonosító szám: 42378
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Hatsepsut Hajóút 4* last minute utak, akciós utazás leírása

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben negatív PCR teszttel lépnek be Egyiptomba Nílusi hajóút programon való részvétel esetén nincs lehetőség a teszt helyszíni elvégeztetésére, mivel a program szerkezete nem teszi lehetővé, hogy a kint készíttetett teszt eredményét megvárja a csoport. A teszt eredményére hivatalosan 24-48 órát kell várni a hotelben ahova érkeznek, viszont a hajóút programja szerint már második nap kora reggel elhagyják a hotelt.

  8 nap / 7 éjszaka
  Minimum 6 fő jelentkezése esetén indul
  Hurghada - Asszuán - Luxor - Hurghada
  3 éj hajón (4*, teljes panziós ellátással) , 4 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (4*) all inclusive ellátással.

  Program

  1. nap

  Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghada-ba. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.

  2. nap

  Korán reggel indulás Marsa Alamon keresztül Asszuán felé. Megérkezés után a hajókabinok elfoglalása, majd ebéd a hajón. Ebéd után a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Fakultaív programlehetőség Núbiai falu meglátogatása (külön fizetendő: 30 EUR/felnőtt, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 15 EUR/fő). Vacsora és szállás a hajón.

  3. nap

  Reggel fakultatív program lehetőségek: Abu Simbel, az UNESCO világörökségként számontartott II. Ramszesz sziklatemplomainak meglátogatása (külön fizetendő: 100 EUR/fő, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50 EUR/fő), a Nagy Gát megtekintése - (külön fizetendő: 20 EUR/fő, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 10 EUR/fő). A fakultatív program után hajózás Kom Ombo felé, ebéd a hajón. Délután Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Edfuba. Vacsora és szállás a hajón.

  4. nap

  Korán reggel az Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Visszaérkezés hajóra, reggeli. Hajózás Luxor-ba, a délutáni érkezést követően a Luxori templom megtekintése. Vacsora és szállás a hajón.

  5. nap

  A Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye (3 sír megtekintése. Tutankhamon sírjának megtekintése igény esetén külön fizetendő, kb. 350 LE vagy 23 USD -változhat), Hatsepsut temploma, Memnon kolosszusok, ebéd a hajón, majd a Karnaki templom megtekintése után transzfer a Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében lévő szállodába. Szállás és vacsora a szállodában.

  6. nap

  Pihenés és szabad program az üdölőhelyen.

  7. nap

  Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

  8. nap

  Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

  * Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

  Áraink tartalmazzák

  Repülőjegy és repülőtéri illeték árát oda-vissza Budapest - Hurghada - Budapest közvetlen charterjárattal, buszos transzferek a körút folyamán program szerint, 3 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval, 4 éjszaka Hurghada/Safaga/El Gouna (4*) all inclusive ellátással, - a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat), - a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított).

  Külön fizetendő

  - vízumdíj: 12.900 Ft/fő,
  - útlemondási biztosítás - a részvételi díj 1,5 %-a,
  - Betegség-, Baleset-, Poggyász-biztosítás:,
  - borravaló a hajó út során kb 25 EUR/fő a helyszínen
  - fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen.

  Egyéb információk

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik.
  1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára.
  Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén a Utazási iroda nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.
  A hajóút program igény esetén nyaralási napokkal kombinálható!Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!.

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 42378

  Egyiptom, Nílusi hajóutak nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 84 92

  Kérdése van? Hívjon most!