Sharm El Sheikh utazás Coral Beach Resort Montazah

Nyaralás azonosító szám: 37747
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!
  A szálloda leírása feltöltés alatt áll.

  Szálloda honlapja

  http://coral-beach-hotel-montazah.sharm-el-sheikh-hotels-eg.com/en/

  Fizetés

  Az elszámolás Euróban történik.
  Ha forintban szeretné kifizetni az utazás árát, akkor az esetleges előleg és a hátralék is az aznapi Euro/forint árfolyamon történik az Unicredit Bank valuta eladási árfolyamán.
  Az árlistában feltüntetett forint árak tájékoztató jellegűek.

  Bécsből induló utazást foglal?

  Felhívjuk figyelmét, hogy a bécsi indulású utaknál Bécsben a reptéren magyar nyelvű asszisztencia nem biztosított. Sharm El Sheikhen magyarul beszélő idegenvezető elérhető.

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 37747

  Egyiptom, Sharm El-Sheikh nyaralás, Sharm El Sheikh utazás Coral Beach Resort Montazah térképe

  Egyiptom, Sharm El-Sheikh nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  74.0 %-os elégedettség 5 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
  3.7
  5 értékelés alapján
  Ár-érték arány
  3.6
  Szálloda elhelyezkedése
  3.9
  Ellátás
  3.9
  Szoba elhelyezkedése
  4.0
  Szoba felszereltsége
  3.9
  Tisztaság
  3.0
  Szolgáltatások minősége
  3.5
  További értékelések
  Értékelések

  Szállodáról vélemények, értékelések

  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Tripadvisor 1 345 értékelés 115. Coral Beach Montazah a(z) 234 hotel közül itt: Egyiptom, Sharm El Sheikh (2019.02.02.)"
  3.5
  Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 70.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Jó ár-érték arányú szálloda, olcsón jó minőséget kapsz! Gyönyörű part, gazdag élővilággal, mindenki nagyon kedves és pozitív. Tarek az animátorok közül nagyonnagyon rendes! "
  5.0
  Írta: alina | Mikor járt itt? 2018.12.01 - 2018.12.08 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Voltunk már jobb és rosszabb szállodában is. Pihenésre jó, étkezés elfogadható. A személyzet kiváló. Ami a legjobb és legszebb az a tengerpart."
  4.8
  Írta: Hullajo | Mikor járt itt? 2015.08.20 - 2015.08.27 | Értékelése: 95.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "A szálloda felújításra szorul, minden téren szobák, fürdőszobák, közösségi terek, rengeteg a hibás burkolat a medencéknél és környékükön. Nagy távolságok vannak a recepció, fő étterem és a szobák között,ráadásul a szint különbség is nagy, sokat kell lépcsőzni. Nem müködött csak a fő étterem így a partról is mindig fel kellett menni az étterembe. A fő étteremben bár volt légkondi és működött is nem lehetett érezni, nagyon meleg volt, ömlött a víz mindenkiről. Wifi nagyon jól működik a recepción, a 2 bárnál, és a fő étterem elötti medencénél. Közösségi mosdók a medencénél, az étteremben nagyon lerobbantak, és nem takarítják rendesen. Érkezésünkkor se a telefon, se a hűtő nem működött, hűtőt 2x cserelték mire olyat kaptunk ami tényleg hűt, telefont nem tudták megoldani,ami főleg azért volt probléma mert bármit akartunk fel kellett menni a recepcióra. Kevés napozóágy van, korán le kell foglalni vagy foglaltatni, mert 9 után már se a parton se a medencéknél nincs szabad ágy. Érkezéskor fürdőszoba tiszta homok volt, a teraszon az asztal poros, a panaszra reagaltak és kitaakarítottak, még az elöző vendég papucsa is ott volt, egyik a szoba elött, másik a függöny alatt. Többségében orosz és ukrán vendégek voltak, a személyzet nagy része jobban beszél oroszul mint angolul, oroszul és angolul vannak kiirva a dolgok.Az pedig, hogy ezek a vendegek nem tudnak viselkedni nem a hotel hibaja, sokszor ők sem tudtak mit kezdeni velük(kiabálnak, tolakodnak, felugranak a szinpadra az esti show alatt) A szálloda nagyon kieső helyen van, szinte semmi nincs körülötte. Van egy kis gyógyszertára, boltja, bazárja, parfümöse. Ami jó volt : -szobában a légkondi jól működött. - a személyzet nagyon kedves és lelkes, probálják a legjobbat kihozni pedig láthatóan kevesebben vannak mint kéne lenniük -kilátás nagyon szép a szobából és az étterem teraszáról -a hotel zátonya eszméletlen szép, gyönyörű korallokkal, halakkal - alapvetoen egy egyiptomi viszonylatokhoz képest ez egy kisebb szálloda- nekem ez tetszett"
  3.1
  Írta: Mariann | Mikor járt itt? 2021.08.20 - 2021.08.27 | Értékelése: 61.7% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Főleg a tisztasággal volt probléma.Nagyon sok a lépcső a szálloda területén ezt viszont nem jelezték az ismertetőben. Ha ezt tudjuk biztosan nem választjuk ezt a szállodát."
  2.2
  Írta: RÁKOSI | Mikor járt itt? 2021.08.20 - 2021.08.27 | Értékelése: 43.3% | Részletes értékelés megtekintése

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 84 92

  Kérdése van? Hívjon most!