Fedezd fel Tunézia varázslatos világát - 8 napos körutazás

Időpont: 2021. december 26 - 2022. január 2. (8 nap / 7 éj).
Utazás: menetrendszerinti Tunisair járattal, bécsi indulással, a programok során busszal.
Transzfer: a részvételi díj tartalmazza a Budapest - Bécs és a Bécs - Budapest transzfert, melynek időpontjáról indulás előtt egy héttel küldünk pontos tájékoztatást.
Ellátás: teljes panzió, ebédnél és vacsoránál az italokért fizetni kell.
Idegenvezető: helyi, magyarul beszélő idegenvezetők várják az utasokat.

Programleírás

1. nap: december 26. (vasárnap)

Buszos transzfer Budapestről a bécsi repülőtérre, repülős utazás a bécsi repülőtérről Tunisair járattal, majd érkezés a tuniszi repülőtérre. Transzfer az 5*-os El Mouradi Gammarth szállodába, vacsora és szállás a hotelben.

2. nap: december 27. (hétfő)

Kijelentkezés a szállodából, reggeli, majd indulás a szállodából 08:00 óra körül a Tunisz - Karthágó - Sidi Bou Said buszos kirándulásra. Nap végén vacsora és szállás a 4*-os az El Mouradi El Menzah szállodában.

3. nap: december 28. (kedd)

A reggelit és szállodából való kijelentkezést követően indulás a Szahara-túrára. Kairounban a híres szőnyegmúzeum meglátogatása, szabadidős program, majd ebéd Metlaouiban. Délután Chebika és Tamerza meglátogatása, kb. négy órás jeep-túra az Atlasz-hegységben (fakultatív). Szállás elfoglalása és vacsora egy tozeuri szállodában.

4. nap: december 29. (szerda)

Reggeli, kijelentkezés a szállodából, majd indulás Tozeurből Neftába. A Nefta oázis - pálmaliget meglátogatása lovas kocsival (fakultatív), a Chott el Djerid sóstó megtekintése, majd ebéd és szállás elfoglalása Douz városában. Délután tevegelés (fakultatív), vacsora és szállás egy douzi szállodában.

5. nap: december 30. (csütörtök)

Kijelentkezés a szállodából, reggeli, majd indulás Douzból Matmatába. Itt sor kerül Matmata felfedezésére, ezt követi egy kellemes ebéd Maharesben. Ebéd után indulás a világhírű, római El Jem amfiteátrumhoz. Vacsora és szállás az 5*-os El Mouradi Palace-ban.

6. nap: december 31. (péntek)

Reggeli után indulás a szállodából Monastirba, ahol sor kerül a Habib Bourguiba mauzóleum meglátogatására. Ezt követően továbbindulás Sousse-ba, szabad program az óvárosban. Ebéd az El Mouradi Palace-ban, délutáni szabadidő, készülődés a szilveszteri gálavacsorára, melyet az El Mouradi Palace éttermében tartanak.

7. nap: január 1. (szombat)

Szabad program az 5*-os El Mouradi Palace szállodában.

8. nap: január 2. (vasárnap)

Reggeli, kijelentkezés a szállodából, majd indulás a tuniszi repülőtérre. Érkezés Bécsbe, transzferbusszal továbbutazás Budapestre.

Tervezett menetrend (Tunisair)

VIE 16:50-18:55 TUN 13:35-15:50 VIE

Fakultatív programok árai

Chebika és Tamerza meglátogatása: kb. 85 TND
Nefta oázis meglátogatása lovas kocsival: kb. 30 TND
Délutáni tevegelés Douzban: kb. 35 TND

Az árak tartalmazzák

Elhelyezést 7 éjszakára, teljes panziós ellátást, repülőjegyet, poggyászt (23 kg/fő feladható és 8 kg/fő kézi), kerozin pótdíjat és repülőtéri illetéket, transzfert (repülőtér és szálloda között, Budapest - Bécs és Bécs - Budapest között), szilveszteri gálavacsorát, útlemondási biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák

A helyszínen kötelezően fizetendő idegenforgalmi adót (várhatóan minden szállodában 3 TND/fő, pontos tájékoztatást az idegenvezetők a helyszínen nyújtanak); az étkezések során az italokat; a megköthető betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást.

Egyéb információk

Gyermek kedvezmény 2-12 éves korig.
A turnus indulásának feltétele minimum 6 fő jelentkezése!
A programok változásának jogát fenntartjuk, a program sorrendje a helyszínen változhat.
A fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Figyelem! Erre az egyéni utazási csomagra érvényes az Utazási Szerződés kiegészítése is!
Az aktuális beutazási feltételekről kérjük, tájékozódjon weboldalunkon a 'Hasznos információk' menüpontban és a Konzuli Szolgálat honlapján!

Utazási iroda hazai besorolás
Nyaralás azonosító száma: 49502

Tunézia, Tunézia körút nyaralás, Fedezd fel Tunézia varázslatos világát december térképe

Tunézia, Tunézia körút nyaralás, éves átlaghőmérséklet

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

+ 36 1 785 8492

Kérdése van? Hívjon most!