Fülöp-szigetek, Filippínók, Kobold Makik és Csokoládé Hegyek körutazás

Nyaralás azonosító szám: 42984
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Körutazás információk

  Utazás menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, elhelyezés helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban reggelis ellátással.

  Miért ez az út?
  1. A filippínók vendégnek tartják az idelátogatót, nem pedig „pénzeszsáknak”. Soha, sehol ennyi mosolygós arc, kedves ember nincs a térségben, mint itt, ami az ideutazókra is gyorsan átragad.

  2. Az ország csodálatos természeti látványosságokkal kínál, amelyeket sehol máshol nem láthatunk. Sehol sem ilyen kék az ég, a tenger és sehol nem ilyen szépek a felhők Ázsiában.

  3. A Fülöp szigetek földrajzilag Ázsia, de valóban mégsem az, más, több, egy olyan különleges hely, ahova jó döntés elutazni.

  2021-es dátum és ár tájékoztató jellegű. Kis létszámú csoport, max. 20 fő! UNESCO Világörökségi helyszínek. Tengerparti pihenéssel hosszabbítható Bohol szigetén!

  Körutazás leírása

  1-2.nap: Budapest - Manila

  Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Manilába. Érkezés a Fülöp-szigetek fővárosába másnap, majd transzfer a szállodába.
  Szállás Manilában (1 éj).

  3. nap: Manila - Pampanga

  Reggeli után megkezdjük az ismerkedésünket a Manila-öböl partján található fővárossal. Első állomásunk a gyarmati múlt alatt épült nevezetességek felkeresése lesz, a Santiago Erőd, a San Augustin templom (UNESCO világörökség), és a Casa Manila. Következő állomásunk a Rizal park, amelyet a Fülöp-szigetekiek nemzeti hőséről Jose Rizalról neveztek el. Ezt követően a bizarr és különleges kínai temetőt látogatjuk meg, majd Manila legrégebbi részét a koloniális időkben már virágzó Quiapo-t a világ legöregebb kínai negyedét. A program végén Pampanga felé utazunk.
  Szállás Pampanga-ban (2 éj).

  4. nap: Pinatubo vulkán túra

  A mai napon szabadidő vagy fakultatív program a Pinatubo vulkán kráterhez. Az aktív túrára kora reggel indulunk. Terepjárókkal utazunk poros, nedves, sziklás, folyókon keresztül a vulkáni területen, melyet hamu borít az 1991-es kitörése óra (kb. egy óra), ameddig az autókkal el tudunk jutni. Majd gyalog túra következik a vulkán kráteréhez (a túra várható hossza: 2,5-3 óra, kb. 11 km gyaloglás egyenetlen terepen, kb. 300-400m-es szintkülönbséggel. Túracipő szükséges!). Megérkezve lélegzetelállító kilátás nyílik a hegyre és a Pinatubo kráter tóra. Fényképezés és pihenő mielőtt visszaindulnánk a kiindulópontra. Ebéd egy helyi étteremben, majd visszautazunk a szállodába.

  5. nap: Pampagna – Palawan

  Reggeli után átrepülünk Palawan-ra, mely a Fülöp-szigetek harmadik legnagyobb szigetcsoportja. Érkezés után Puerto Princesa várossal ismerkedünk. A városnézés során megtekintjük a Szeplőtelen Fogantatás katedrálisának templomát, a Plaza Cuartelt, mely az amerikai háborús katonáknak a szentélye, majd egy krokodil farmra is ellátogatunk. A program végeztével utazás a szállodába.
  Szállás Sabangban (3 éj).

  6. nap: Puerto Princesa Földalatti Folyó Nemzeti Park

  Pihenés a tengerparton vagy fakultatív egész napos kirándulás a világ 7 új csodájának az egyikéhez, a földalatti folyóhoz. A barlang bejáratánál egy kristálytiszta lagúna található, ahová a vad dzsungelen keresztül jutunk el. Csónakkal utazunk a hatalmas mészkőbarlangba, ahol ámulatba ejtő cseppkövek találhatóak. A barlangrendszerben a víz egyedülálló formákat hozott létre, melyek egy zseblámpa segítségével kelnek életre.

  7. nap: Szigetről-szigetre túra

  Pihenés a tengerparton vagy fakultatív egész napos „szigetről-szigetre” túrára indulunk. A kirándulás során 2-3 szigetet érintünk, ahol nem csak úszhatunk a kristálytiszta vízben, de lehetőségünk nyílik snorkelezni is. Ebédünket az egyik szigeten fogjuk elfogyasztani.

  8. nap: Cebu-sziget - Bohol-sziget

  Reggeli után átrepülünk Cebu szigetére, mely a Fülöp-szigetek középső részén található. Érkezés után 2 órás komphajóval utazunk Bohol szigetére, ahol a szállásunk is található.
  Szállás Panglao-ban (4 éj).

  9. nap: Bohol, kobold makik és Csokoládé-hegyek

  Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk, hogy megismerjük Bolhol-szigetet. Elsőként a Baclayon templomot, a szigetek egyik első keresztény templomát látogatjuk meg, majd a Bohol Nemzeti Múzeumot, ezt követően utazunk a Kobold maki Menedékbe, ahol Carlito Pizzaras vezetésével igyekeznek ezt a fajt megmenteni az utókor számára. Kókusz ültetvények, nipa pálmák, mahagóni erdők mellett utazunk tovább Carmen városáig a Csokoládé hegyekhez. Felmegyünk a legmagasabb kilátópontra, hogy a több mint 1200 hegy legtöbbjét láthassuk.

  10-11. nap: Pamilacan-sziget - Loboc folyó

  Szabadidő a tengerparton vagy fakultatív programlehetőségek: Kirándulás Pamilacan-szigetre, Loboc-folyó túra.

  12-13. nap: Cebu – Budapest

  Reggeli után a menetrendhez igazodva komppal visszautazunk Cebura, ahonnan menetrend szerinti járattal hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.

  A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

  UNESCO Világörökségi helyszínek: Fülöp-szigetek barokk templomai, Puerto Princesa, Földalatti Folyó Nemzeti Park.

  Programok

  Pinatubo vulkán túra: 40.000 Ft.
  Földalatti folyó kirándulás: 28.000 Ft.
  Szigetről szigetre kirándulás: 25.000 Ft.
  Kirándulás Pamiclan szigetére: kb. 100 USD a helyszínen fizetendő.
  Loboc-folyó túra: kb. 30 USD a helyszínen fizetendő.
  A programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

  Ismerje meg a Fülöp-szigeteket!

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 42984

  Az alapár tartalmazza

  - a nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel (amelynek várható értéke: kb. 380.000 Ft)a szállásokat helyi
  - 4*-os szállodákban
  - reggelis ellátásta megadott programokat belépőkkela magyar nyelvű idegenvezetést

  Az alapár nem tartalmazza

  - borravalókkb. 55 USD/főútlemondási biztosítást1,5%

  Egyéb költségek

  - BBP biztosításegyágyas felár180 000 Ftfakultatív programokat

  Fülöp-szigetek, Fülöp-szigetek körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  +36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!