Klasszikus Görög Körút

Nyaralás azonosító szám: 35678
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Program

  1. nap

  Elutazás Budapestről a Wizz Air légitársaság menetrendszerinti járatával a délelőtti órákban Athénba. A kora délutáni érkezést követően transzfer a szállodába, majd a szobák elfoglalását követően éjszaka a hotelben.

  2. nap

  Délelőtt kirándulás Görögország fővárosában, Hadrianus kapu, az Olimpiai Stadion, a Parlament épületének és az előtte lévő őrségváltásnak, az Akropolisz és a Zeusz templom megtekintése. Kora délután szabadpogram a városban, majd visszatérés a szállásra. Opcionális kirándulás délután: ellátogatunk az Attikai félsziget legdélebbi pontjára a Szunion fokhoz, ahol megtekintjük az ókori Posszeidón templomot. Éjszaka a hotelben.

  3. nap

  Indulás kora reggel Athénból a Peloponnészosz-félszigetre, útközben a Korinthoszi csatorna megtekintése, amelyet 2 magyar tervei alapján építtetett a görög állam. Délelőtt folyamán látogatás Mükénébe, Agamemnon sírja és az Oroszlános kapu, majd Epidavroszban az ókori színház megtekintése. Ezt követően a Nafpilon város festői promenádjában gyönyörködhetünk, majd utazás Loutraki fürdővárosába a szálláshelyünkre. Éjszaka a hotelben

  4. nap

  A szálloda elhagyását követően elutazunk Olympiába hogy megtekintsük Olümpia romvárosának maradványait, amelyet az olümpiai játékoknak, az ókor egyik legfontosabb sportversenyének helyszíneként is ismerhetünk. Az ásatási terület és a múzeum megtekintését követően a patrai Rio Antrio hídon át elutazunk Delfibe. Az érkezést követően elfoglaljuk szállásunkat és éjszka a hotleben.

  5. nap

  A reggelinket követően felfedezzük Delfit, amely az ókori Görögország első számú jóshelye volt és a Parnasszosz hegységben található. Az ókori hiedelem szerint ez a hely volt a világ közepe. Megtekintjük az itt található szentély eggyüttest, a Kincsesházakat, a Színházat és a múzeumot. A programot követően elutazunk Kalambakába a Meteorák lábához, ahol elfoglaljuk szállásunkat és éjszaka hotelben.

  6. nap

  A mai napon megtekintjük a Thesszáliai völgyben található grandiózus magasságba emelkedő (600 m), természetes sziklatömböket, amelyeknek a tetejére épültek, a bizánczi kolostorok. A kolostor meglátogatását követően buszunkkal elutazunk Athénbe a szálláshelyünkre, majd éjszaka a hotelben.

  7. nap

  Szabadprogram vagy fürdőzés egyénileg Athén tengerparti strandjának egyikén.

  8. nap

  A szobák elhagyását követően transzfer a repülőtérre majd a Wizz Air menetrendszerinti járatával elutazás Budapestre

  Időpont: Augusztus 6 - 13

  Részvételi díj: 199 900 Ft

  -Reptéri és üzemanyag illetékek: 33 900 Ft
  Egyágyas felár: 49 900 Ft

  Elhelyezés

  - 3-4*-os hotelekben

  Ellátás

  - büféreggeli
  Félpanzió: 15 900 Ft / fő

  Utazás

  - Wizz Air közvetlen Budapest-Athén járatával

  Idegenvezetés

  - magyar idegenvezetés
  Fakultatív kirándulás : (min. 10 fő esetén )
  Sounion : 14 900 Ft / fő

  Poggyász információ:

  Utasonként 1 db fedélzetre vihető kézipoggyász ( 5 kg )
  Belépőjegyek: kb. 24 000 Ft / fő

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 35678

  Görögország, Görög nyaralás körutazás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  +36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!