Dél - India körutazás + Srí Lanka üdülés a Jetwing Sea Hotel-ben

Nyaralás azonosító szám: 37168
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Utazás leírása

  13 nap / 10 éj  

  1. nap

  Utazás Budapestrôl Indiába, átszállással.

  2. nap

  Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.

  3. nap

  Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 80 km). Útközben rövid pihenő és hajókázás Allepey-ben. Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás Kumarakom-ban.

  4. nap

  Reggeli, majd utazás az 1500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 160 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamomültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.

  5. nap

  Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 90 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután látogatás Kerala egyik legnagyobb fűszernövény ültetvényére, Thekkady-ba. Szállás Periyar-ban.

  6. nap

  Reggeli a szállodában, majd pihenés, szabadprogram. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében, gazdag élôvilágában. Szállás Periyar-ban.

  7. nap

  Reggelit követôen utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 150 km). Délután látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templom komlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.

  8. nap

  Reggeli a szállodában. Délután transzfer a repülôtérre, utazás Srí Lankára. Érkezést követôen elhelyezkedés a kiválasztott szállodában. 9-1

  1. nap

  Tengerparti pihenés Srí Lanka homokos, festői szépségű tengerpartján. Igény esetén akár kisebb fakultatív kirándulásokat is tehetünk a környéken, az ország „belsejébe”. 1

  2. nap

  Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazaindulás. 1

  3. nap

  Érkezés Budapestre a reggeli órákban.   A program minimum 8 fő jelentkezése esetén indul!  

  Utazás

  : Menetrendszerinti repülőjáratokkal, átszállással.

  Szállás

  4 csillagos szállodákban, Srí Lankán a választott kategória szerint (helyi besorolás).

  Ellátás

  Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.

  Idegenvezetés

  Az angol nyelvű idegenvezetô Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Srí Lankán nincs idegenvezetés, angol nyelvű asszisztencia áll az Utasok rendelkezésére.  

  Helyszínen fizetendő

  Az indiai belépőjegyek kb. 30 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 37168

  India, India körutazás körút nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!