Tel Aviv Egyénileg Wizzairrel körutazás

Nyaralás azonosító szám: 45374
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Körutazás információk

  Utazás menetrend szerinti közvetlen WizzAir járattal, elhelyezés tengerparthoz közeli 4*-os szállodai szobákban: Hotel Metropolitan. Ellátás: svédasztalos reggeli.

  Egyéni utazás, már 2 főtől, nem kell a csoporthoz igazodni! Garantált indulás a Wizzair járataihoz igazodva, tetszőleges dátumokon. A program és a szállás változtatható, egyéni igények szerint testre szabható. UNESCO Világörökségi helyszínek: Masada, Tel-Aviv, Haifa - Bahai kert, Kármel-hegy, Akko óvárosa.

  Körutazás leírása

  1. nap: Budapest – Tel Aviv

  Elutazás Tel Avivba a menetrend függvényében. Transzfer a tengerpart közeli szállodába. Fakultatív program keretében városnézés gépkocsival, magyar nyelvü idegenvezetővel. Tel Aviv igazi kozmopolita város a Földközi-tenger partján, fiatalos, lüktető úticél. Széles, homokos tengerpartja a napimádók igazi paradicsoma, mediterrán klímája az év nagy részében lehetővé teszi a nyaralást. Tel Aviv belvárosi bauhaus házai – a „Fehér Város” immár a Világörökség része. Jaffa óvárosa és kikötője – mely az emberiség egyik legrégebben alapított városa – ma művésznegyedként ismert. Kis galériák, üzletek működnek a történelmi atmoszférájú óvárosban. A város éjszakai élete vonzza a fiatalokat, mindenki megtalálja a megfelelő stílusú szórakozóhelyet az óriási kínálatból. Aki a felhőkarcolókat kedveli, annak sem okoz csalódást a város, sőt akár madártávlatból is megtekintheti Tel Avivot és környékét az izraeli épületek egyikének kilátójából. A színes Carmel piacon pedig hatalmas árukészletből nem csak fantasztikus zöldségeket és gyümölcsöket választhat, hanem szuveníreket és ruhadarabokat is.
  Szállás Tel Avivban.

  2. nap: Tiberias-Capernaum

  Reggeli után egész napos kirándulást ajánlunk szintén fakultatív programként Tiberiasba a Genezáreti tóhoz. Útközben megállunk Názáretben, Jézus gyermekkori otthonában, ahol városnézés és az Angyali Üdvözlet templomának megtekintésére kerül sor. Utazás a Galileai-tó partján lévő Tiberiasba, majd látogatás Capernaumba: Szt. Péter házának maradványaihoz, és a régi zsinagógához, amelyben Jézus imádkozott, valamint ellátogatunk Tabgha-ba, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínére. Útközben megállunk Yardenitnél, a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyén. Megtekintjük a Boldogság hegyén lévő templomot, ahol a Hegyi Beszéd hangzott el. Végül városnézés Tiberias óvárosában.
  Szállás Tel Avivban.

  3. nap: Jeruzsálem-Betlehem

  Reggeli után szabadidő vagy egész napos kirándulási lehetőség Jeruzsálembe és Betlehembe. Városnézés Jeruzsálem óvárosában: Olajfák-hegyén a Nemzetek Temploma majd az Óváros, Zion kapu, Zsidónegyed, Siratófal, a keresztény és arab városrészek,a Via Dolorosa és a Golgotán lévő Szent Sír Templom megtekintése. Délután kirándulás Betlehembe a Születés templomához – Jézus feltételezett születési helyére (a betlehemi program az aktuális politikai helyzettől függ, elmaradásáért felelősséget nem vállalunk).
  Szállás Tel Avivban.

  4. nap: Tel Aviv - Budapest

  Reggeli után szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre a menetrend szerint.

  Autóbérlés

  Egyéni autóbérlésre van lehetőség a repülőtéren és a belvárosban több helyen is. Az utak szélesek, minőségük európai színvonalú. Az egyes városok viszonylag gyorsan, könnyen megközelíthetőek. A programok sorrendje a múzeumok nyitva tartása miatt változhat. A program igény szerint hosszabbítható, egyéni lekérés alapján.

  Programok

  Egyéni lekérés és létszám alapján.

  Menetrend

  Budapest – Tel Aviv 6:00 – 10:15 (W6 2325)
  Budapest – Tel Aviv11:30 – 15:45 (W6 2329)

  Budapest – Tel Aviv 15:40 – 19:45 (W6 2327)
  Tel Aviv – Budapest 11:10 – 13:35 (W6 2326)
  Tel Aviv – Budapest 21:40 – 23:55 (W6 2328)

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 45374

  Az alapár tartalmazza

  - szállást kétágyas szobában 4*szállodábansvédasztalos reggelitprivát transzfereket (repülőtér-hotel-repülőtér)

  Az alapár nem tartalmazza

  - repülőjegy illetékkel
  - személyenként 1 db max. 10 kg-os
  - max. 40x30x20 cm-es kézipoggyásztkb. 45 000 Ft/ fő (szabad helyek függvényében változhat)

  Egyéb költségek

  fakultatív programokutasbiztosítás: irodánkban köthető Aegon basic: 590 Ft/ fő/ napútlemondási biztosítás1 db max. 20 kg-os feladandó bőrönd oda-vissza kb. 30 000 Ft/ fő

  Izrael, Izraeli körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!