Program

1. nap

Elutazás Budapestről a Wizzair menetrend szerinti járatával. Érkezés Tel-Avivba, a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja, majd a szállodai transzfer előtt félnapos orientációs városnézésre megyünk, Megtekintjük: a Jaffa negyedet, a régi kikötőt, a művész negyedet. A városnézés után transzfer Tiberiasba.
Szállás és vacsora Tiberiasban.

2. nap

Reggeli a szállodában, majd utazás Názáretbe és a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez. Megtekintjük Mária Magdolna születési helyét majd utunk során érintjük a Boldog mondások hegyét. Utunk folytatásaként Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk és utunkat Capernaumban folytatjuk, ahol ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Názáret megtekintése, majd visszatérés a tiberiasi szállodába, ahol elfogyasztjuk vacsoránkat.
Szállás Tiberiasban.

3. nap

A reggelit követően utazás Akkoba, a keresztes lovagok városába, majd továbbutazás Haifába, ahol a városnézés keretén belül megtekintjük a város főbb nevezetességeit, majd séta a Bahai szentélyhez vezető kertrendszerben. Tovább utazunk Caesarea-ba, ahol megcsodáljuk a római színházat, és a keresztes lovagok várát.Érkezés Betlehembe majd a szálloda elfoglalása, vacsora a hotelben.
Szállás Betlehemben.

4. nap

A reggelit követően egész napos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegyéről csodálatos jeruzsálemi panoráma terül elénk. Megtekintjük az Olajfák hegyén található Szent helyeket. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát, az Elárulás barlangját és Szűz Mária sírját. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához. Utazás Jeruzsálem óvárosába: Az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése. Visszatérés Betlehemben, és ha időnk engedi a Születés templomát tekintjük meg. Szállás, vacsora a szállodában. Szállás Betlehemben.

5. nap

Reggeli a szállodában majd buszos városnézésre indulunk Jeruzsálem új városrészében. Ellátogatunk a holocaust emlékhelyhez a Yad Vashem megtekintése, a Knesset és a Menora megtekintése kívülről. Kora délután látogatás a Mahane Yehuda piacra, ahol mindenki egyénileg sétálgathat vagy kóstolgathat a helyi falatokból. A Nachlaot negyed bejárását követően visszatérés a szállodába. Szállás, vacsora a szállodában.
Szállás Betlehemben.

6. nap

Utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, elhaladunk Qumran-nál, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, majd utazás a Massadai erődhöz ahova drótkötélpályán jutunk fel. Később visszatérés Betlehembe a szállodába, vacsora. Szállás Betlehemben.

7. nap

Reggeli, majd indulásig szabadidő.Transzfer a tel-avivi repülőtérre és elutazás Budapestre.

Információ

Dátum:
2020.Szeptember 8-14.
2020.Október 20-26.
2021.Március 15-21.
2021.Május 24-30.
2021.Szeptember 17-23.
2021.Október 18-24.
2021.November 15-21.

Reptéri és egyéb illetékek: 59.900 Ft
Transzfer: 9 900 Ft
Egyágyas felár: 69 900 Ft
Belépőjegyek ára: 29 500 Ft

Az ár tartalmazza:
6 éjszaka
félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora)
repülőjegyet Budapest - Tel-Aviv - Budapest útvonalon a Wizzair járataira utasonként egy darab kisméretű kézipoggyászt (max. 40x30x20 cm)
utasonként egy darab feladott poggyászt (max. 10 kg és 55x40x23 cm)
magyar nyelvű idegenvezetést a programok során

Külön fizetendők:
feladható bőrönd biztosítások helyszínen fizetendő kb. 42,- Euro/fő borravalót

Utazási iroda hazai besorolás
Nyaralás azonosító száma: 19021

Izrael, Izraeli körutazás nyaralás, Izraeli körutazás térképe

Izrael, Izraeli körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

32.0 %-os elégedettség 1 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
1.6
1 értékelés alapján
Ár-érték arány
0.5
Szálloda elhelyezkedése
4.5
Ellátás
0.5
Szoba elhelyezkedése
0.5
Szoba felszereltsége
1.5
Tisztaság
0.5
Szolgáltatások minősége
1.0
További értékelések
Értékelések

Szállodáról vélemények, értékelések

Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Mindkét szálloda (Jeruzsálem Victoria és Tel-Aviv Central) elmaradt színvonalban a várakozásoktól. Mindkét helyen csótány volt a szobákban, folyosón. 7 nm-es szállás (fürdővel együtt!) nem hivható szobának. Central Hotelben értékelhető reggelit nem kaptunk."
1.6
Írta: András | Mikor járt itt? 2017.10.16 - 2017.10.22 | Értékelése: 32.0% | Részletes értékelés megtekintése

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

+36 1 785 8492

Kérdése van? Hívjon most!