Kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Nyaralás azonosító szám: 47644
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén program leírása

  Csoportos körutazás. Kuala Lumpur modern és régi arca, Malacca gyarmati emlékei, a Batu barlangok hindu szentélyei, a Cameron-felföld teaültetvényei, Penang templomai, Langkawi strandjai egy felejthetetlen utazásban!  
  Jelentkezés lezárva.
  Dátum 2021. március 3-15.
  Időtartam 13 nap/10 éj
  Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
  Repülési idő  kb. 13 óra
  Elhelyezés 4 csillagos szállodákban
  Ellátás reggeli, 4 ebéd
  Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
  Minimum létszám 20 fő

  Kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén ajánlatunk programleírása

  1-2. nap: utazás Malajziába

  Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás Kuala Lumpurba dohai átszállással, érkezés másnap helyi idő szerint délután, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás transzfer). Szállás Malaccában (1 éj).

  3. nap: Malacca

  Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. Gazdag történelmi öröksége révén az UNESCO Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street.  A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba.
  Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).  

  4. nap: Kuala Lumpur, Batu-barlangok

  Reggel félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér a Petronas ikertornyok csodás látványával. Az ebédet követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Carmeron-felföldön (1 éj).

  5. nap: Cameron-felföld, Penang

  Délelőtt látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban kóstolással. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Ebéd egy helyi étteremben. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).  

  6. nap: Georgetown

  A mai napon Georgetown-t fedezzük fel, a város 2008 óta az UNESCO Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. Az ebédet követően a nap további részében szabad program.

  7. nap: Langkawi

  Reggel transzfer a kikötőbe, kb. 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, transzfer a szállodába, délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).  

  8-11. nap: Langkawi

  Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

  12-13. nap: utazás Budapestre

  Délelőtt szabad program, kijelentkezés a szállodából, majd délután transzfer Langkawi repülőterére, utazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap kora reggel. 

  A programok sorrendje változhat.

  Fontos

  Részvételi díj tartalmazza:
  • repülőjegyek,
  • szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel,
  • programok a leírás szerint,
  • belépőjegyek,
  • útlemondási biztosítás.

  A részvételi díj nem tartalmazza:
  • repülőtéri illeték kb. 149 000 Ft/fő,
  • borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő),
  • utasbiztosítás.

  Ellátás

  leírás szerint.

  Jellemzők

  -Luxus/Deluxe
  -Magyar idegenvezetővel
  -Tengerpart

  Nyaralás azonosító száma: 47644

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!