Kína Arany Háromszög Szállás

Nyaralás azonosító szám: 26897
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!
  UTAZÁS IDŐTARTAMA: 8 nap/6 éj II.24., III.27.
  UTAZÁS: menetrendszerinti járattal

  Elhelyezés

  2-3 ágyas szobákban, középkategóriájú szállodában

  Ellátás

  reggeli, 1 vacsora, 4 ebéd
  MINIMUM LÉTSZÁM: 15 fő

  PROGRAM:
  1. nap: Elutazás Budapestről a menetrend függvényében.
  2. nap: Megérkezés a déli órákban Pekingbe, transzfer a szállodába majd városnézés. (ld. Császárok Városa program)
  3. nap: Reggeli után egész napos kirándulás Badalingba, ahol a Nagy Fal, Pekinghez legközelebbi restaurált és látogatható része található. ((ld. Császárok Városa program)
  4. nap: Reggeli után félnapos városnézés Pekingben, a Nyári palota megtekintése. A Csing dinasztia nyári palotája, északra található a belvárostól. A császári udvar tagjai a Tiltott Város elviselhetetlen hőségétől menekülve szívesen időztek itt. A császári kert, a márványhajó és a terület mintegy háromnegyedét elfoglaló Kunming tó pagodái magával ragadóak. A palota 700 m hosszú faragott folyosóján, a kínai népmese és mitológia történetei elevenednek meg csodálatos festményeken. Ezt követően transzfer a vasútállomásra. Elutazás gyorsvonattal Xianba, érkezés a szállodába az esti órákban.
  5. nap: A reggeli elfogyasztása után a kirándulás a Terrakotta hadsereghez vezet, amelyet 1974-ben kútásás közben fedezték fel. Qin Shi Huangdi császár sírjának építése 38 évig tartott, 720.000 rabszolga megfeszített munkájának eredménye. Ehhez tartoznak a világ nyolc csodája közé tartozó gödrök, amelyek több ezer katona, ló, táncos, hivatalnok agyagszobrát őrizte meg az utókor számára. Napjainkig három ilyen gödröt tártak fel. Ezután a csoport ellátogat a Shaanxi Provincial Múzeumba, ahol a történelmi Kínával ismerkedhet meg a kiállítás darabjainak segítségével, illetve a Nagy Lúd Pagodába.
  6. nap: A reggelit követően a csoport belföldi repülőjárattal Shanghaiba utazik, látogatás Kína legszebbnek tartott kertjében, a Yu Kertetben. A Yu kertet Pan Yunduan 20 éven keresztül építette a XVI. században édesapja számára, aki a Ming Dinasztia egyik magas rangú hivatalnoka volt. Ezzel kívánta a fiú kimutatni az iránta érzett tiszteletét, de sajnos a későbbi történelmi idők során nagy károkat szenvedett. 1961-ben nyitotta meg ismét a kapuit a nagyközönség előtt, miután felújították. Szállás Shanghaiban.
  7. nap: A reggelit követően újabb városnézésre indulunk. Megtekintjük Jade Buddha templomot, majd a híres Tv-Torony a következő állomás. Szabadidő a neves Stroll Bund és a Nanjing Road modern üzletekkel tarkított utcáiban.
  8. nap: A menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.
  Megjegyzés: Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a műemlékek védelme miatt, minden látványossághoz 500?1500 métert is kell gyalogolni a buszparkolókból, ne felejtsék otthon kényelmes cipőjüket!


  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 26897

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!