Körutazás a Távol-kelet Gyöngyszemében Kína bennfentes módra: vonattal

Nyaralás azonosító szám: 34063
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Kínai körutazás tervezett programja

  1. NAP Repülés Kínába
  Utazás ismert légitársasággal Budapestről Kínába, átszállással.

  2. NAP Érkezés Sanghajba
  Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, transzfer a hotelbe (bejelentkezés 14 órától lehetséges). Szállás három éjszakára: Hotel Zhongxian-ban****

  3. NAP Sanghaj
  A Yu-kert a Ming-korszakból származó, óváros kínálta béke szigete. A Bund kikötői promenádon megpillanthatjuk a Huangpufolyón ringó hajók és az európai stílusú épületek kontrasztjának látványát. Sétát teszünk a Nanjing Road-on. A bevásárlóutcán összpontosul a modern Sanghaj esszenciája. Délután a francia koncesszióként ismert terület vár ránk.

  4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Zhujiajiao
  Szabadidő vagy délelőtt félnapos FAKULTATÍV kirándulás: az 1700 évvel ezelőtt épült vízi városba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba. A Kína Velencéjének is nevezett városkában az apró utcák, a hidak és csatornák rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. Visszatérés a hotelbe.

  5. NAP Shanghaj – Lojang
  Transzfer a vasútállomásra, majd nagy sebességű vonattal Lojangba utazunk (menetidő kb. 5 óra 40 perc). Az érkezést követően a hotelbe megyünk. Szállás 2 éjszakára: Luoyang New Friendship Hotel****

  6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Shaolin szentély
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV: egy shaolin szentély felkeresése Dengfengben. Az V. században létrehozott templom az UNESCO Világörökség listáját gazdagítja, és kínai harcművészeti központnak is számít. Visszatérés a hotelbe Lojangba.

  7. NAP Lojang–Hszian
  A múltat idézik fel nekünk a Longmen-barlangok. A buddhista sziklatemplomoknál Buddha és tanítványainak több tízezer, sziklákba vájt szobra és képei a kínai művészet világába engednek bepillantást. Útközben ebédelünk. Transzfer a vasútra és a nagy sebességű vonat Hszianba visz minket. Szállás: Tianyi Commercial Hotel**** vagy Titan Jingcheng Art Hotel****, Hszian.

  8. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Agyaghadsereg, Hszian
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM: Hszian városának közelében található, a Világörökség részét képező, felbecsülhetetlen értékű agyaghadsereget nyílik lehetőség megismerni. A terrakotta sereg több ezer agyagfegyveresből, lóból, kocsiból, zenészből áll. Fotószünetet tartunk a városfalnál Hszianban. Az éjszakai vonattal Pekingbe utazunk (négyágyas fülkék).

  9. NAP Peking Érkezés
  Pekingbe, transzfer a hotelbe, ahol a következő három éjszakát töltjük. A reggeli után a Nyári Palota, a Csing-dinasztia tagjainak nyári rezidenciája varázsol el minket. Legfontosabb részei a Hosszú folyosó és a Kunming-tó. Szállás: Hotel Grand Gongda Jianguo**** vagy Mercure Wanshang Hotel****

  10. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Nagy Fal, Olimpiai park
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM: kirándulás a Nagy Falhoz, a Mutianyu szakaszhoz. A legendás Falról letekinteni a tájra olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni annak, aki Kínába látogat. Az őrtornyokon, erdőkön végig tekintve évezredeket utazunk vissza a múltba. Visszatérve Pekingbe, egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett Olimpiai Stadionnál. Visszatérés a hotelbe. Esti program: kacsavacsora (vacsoracsomag).

  11. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Peking Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Peking látványosságai: a császári dinasztiák egykori uralkodó- és lakóhelye, a Tiltott Város és a buddhista szentélykomplexum, az Ég Temploma. Visszatérés a hotelbe.

  12. NAP Hazautazás
  Transzfer a repülőtérre, és repülés átszállással Magyarországra. Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

  Fontos Információk!
  Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Kínába érvényes vízummal lehet belépni.
  A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.
  A programváltozás jogát fenntartjuk!
  Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

  Az ár tartalmazza

  Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Éjszakai vonatozást: Egy éjszaka Hszianból Pekingbe négyágyas fülkékben. Kényelmes utazást a nagy sebességű vonattal: Shanghajból Lojangba és Lojangból Hszianba másodosztályon. Kirándulóprogramokat: Sanghaj, Peking –Nyári Palota, Longmen-barlangok a program alapján. Minőségi szállásokat: Elhelyezés 9 éjszakára 4 csillagos hotelekben reggelivel. Magyar nyelvű idegenvezetést Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

  Egyéb

  Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 145.000 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 94.400 Ft/fő/teljes utazás Vízum: 19.000 Ft/fő – egyéni ügyintézés esetén; 23.000 Ft/fő – irodai ügyintézés esetén fizetendő Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (8 vacsora a hotelekben a 2-7, 9 és 11. napon, és pekingi kacsavacsora): 63.680 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Zhujiajiao, Shaolin szentély, Hszian: agyaghadsereg és városfal, Nagy Fal, Peking városnézés: Tiltott Város, Ég temploma): 64.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 9.900 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 6.780 Ft/fő

  Fakultatív programok

  Fakultatív programcsomag : 64.990 Ft/fő • Zhujiajiao Kirándulás az 1700 évvel ezelőtt épült vízi városba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba. A Kína Velencéjének is nevezett városkában az apró utcák, a hidak és csatornák rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. • Shaolin szentély Egy shaolin szentély felkeresése Dengfengben. Az V. században létrehozott templom az UNESCO Világörökség listáját gazdagítja, és kínai harcművészeti központnak is számít. • Hszian: agyaghadsereg és városfal Hszian városának közelében található, a Világörökség részét képező, felbecsülhetetlen értékű agyaghadsereget nyílik lehetőség megismerni. A terrakotta sereg több ezer agyagfegyveresből, lóból, kocsiból, zenészből áll. Fotószünetet tartunk a városfalnál Hszianban. • Nagy Fal Kirándulás a Nagy Falhoz, a Mutianyu szakaszhoz. A legendás Falról letekinteni a tájra olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni annak, aki Kínába látogat. Az őrtornyokon, erdőkön végig tekintve évezredeket utazunk vissza a múltba. Visszatérve Pekingbe, egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett Olimpiai Stadionnál. • Peking városnézés: Tiltott Város, Ég temploma Peking látványosságai várnak ránk: a császári dinasztiák egykori uralkodó- és lakóhelye, a Tiltott Város és a buddhista szentélykomplexum, az Ég Temploma. Fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.

  Hotel

  - Hotel Zhongxian**** Shanghai http://www.zhongxianghotelshanghai.com/ - Luoyang New Friendship Hotel**** http://www.newfriendshiphotel.com/ - Tianyi Commercial Hotel**** Hszian vagy Titan Jingcheng Art Hotel**** Hszian http://www.xatyhotel.com/en/index.asp https://www.zenhotels.com/ - Hotel Grand Gongda Jianguo**** Peking vagy Mercure Wanshang Hotel**** Peking http://www.grandgongdajianguohotel.com/ Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
  Nyaralás azonosító száma: 34063

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!