Kulturális körutazás Kína szálloda és hajó 11 éj

Nyaralás azonosító szám: 27478
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Leírás

  1. NAP | Repülés Kínába
  Utazás Budapestről az Emirates légitársasággal, dubai átszállással.

  2. NAP | Érkezés Sanghajba
  Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, transzfer a hotelbe. Szállás három éjszakára a Hotel Zhongxian-ban****

  3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Sanghaj Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM (ebéddel): csodálattal adózhatunk a Jade Buddha-templom jadekőből, márványból és aranyból készült Buddha szobrainak. Ezt követően a kínai kertművészet egyik gyöngyszeme a Yu-kert bűvöl el minket, mely a Ming-korszakból származó, zöldellő béke szigete a 24 milliós lakosságú város életteli pezsgésében. Majd az óvárossal ismerkedünk meg. A felhőkarcolók árnyékában megbújó régi épületek elképesztő ellentétet alkotnak az új Sanghaj csillogásával. Ebéd egy helyi étteremben. Délután a majdnem egy évszázadon át francia koncesszióként ismert terület vár ránk. Visszatérés a hotelbe.

  4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Zhujiajiao
  Reggeli után szabadidő vagy FAKULTATÍV kirándulás (ebéddel) a vízi városba, Zhujiajiao-ba, Kína Velencéjébe. Az ódon hidak, és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. Visszatérés a hotelbe.

  5. NAP | Sanghaj – Yichang
  Reggeli után sétát teszünk a Nanjing Road-on. A neonreklámokkal, toronyházakkal övezett, lüktető energiájú bevásárlóutcán összpontosul a modern Sanghaj esszenciája. A Bund kikötői promenádon megpillanthatjuk a Huangpu-folyón ringó hajók és a felhőkarcolók kontrasztjának látványát. Az 1,5 km hosszú sétányon az építmények a stílusok széles tárházát vonultatják fel. Utazás expresszvonattal Yichangba (kb. 1150 km, nyolcórás út). Az étkezőkocsiban lehetőség nyílik ételek, italok vásárlására. Yichangban egy négycsillagos hajóra szállunk. A következő napokban a Jangce folyón hajózunk, Kína szívébe, ahol a döbbenetes szépségű természeti csodák láttán a lélegzetünk is elakad majd. Szállás és teljes ellátás 4 éjszakára a hajón.

  6. NAP | Hajózás a Jangcén
  Reggeli után a hajó a gyönyörű Xiling szurdok felé indul. Ebéd után leszállunk úszó járművünkről, és felkeressük a 2335 méter hosszú Három szurdok- gátat, mely a világ legnagyobb vízi erőműve. Visszatérés a fedélzetre. Az est fénypontját a kapitányi vacsora jelenti, mely a hajós utazások kifinomult, elengedhetetlen mozzanata.

  7. NAP | Hajózás a Jangcén
  A reggelit követően a 45 km hosszú, lélegzetelállító Wu-szurdokon keresztül szeli majd hajónk a hullámokat. Egy kirándulás erejéig átszállunk egy kisebb vízi járműre, és a Shennong mellékfolyó felé indulunk. Ezután ebéd a hajón, majd a Qutang-szurdok szépsége kápráztat el minket.

  8. NAP | Hajózás a Jangcén
  A reggeli után tovább élvezhetjük a hajózás örök emléket ígérő pillanatait a varázslatos környezetben. Megállunk a Shibaozhai szentélynél , mely a Ming-korszakból származó, fából készült építészeti csoda. A magával ragadó tájba sejtelmesen simul bele, fákkal körülölelve, a szikláknak dőlve. Ebéd és vacsora a fedélzeten.

  9. NAP | Csungking – Hszian
  Reggeli, majd Csungkingban búcsút veszünk a hajótól. Transzfer a vasútállomásra, majd vonattal Hszianba utazunk. Érkezés Hszianba, transzfer a hotelbe. Szállás: Tianyi Commercial Hotel****

  10. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Agyaghadsereg, Hszian
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM (ebéddel): a Világörökség részét képező, felbecsülhetetlen értékű agyaghadsereget nyílik lehetőség megismerni Hszian közelében. Visszatérés Hszianba. Majd felkeressük a Nagy Vadlúd pagodát, mely a 7. századból származik. Ezután az éjszakai vonattal Pekingbe utazunk (négyágyas fülkék).

  11. NAP | Peking
  Érkezés Pekingbe, transzfer a hotelbe, ahol a következő két éjszakát töltjük. A reggeli után a Nyári Palota varázsol el minket. A Csing-dinasztia tagjainak nyári rezidenciájaként funkcionáló remekművet a kínai kertépítészet csodái ékesítik. Szállás 2 éjszakára: Hotel Grand Gongda Jianguo****

  12. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Nagy Fal
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM (ebéddel): kirándulás a Nagy Falhoz, a Mutianyu szakaszhoz, melyet Kr. e. 770-475 között építettek. A legendás Falról letekinteni a hegyek zöldjével színesített tájra olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni annak, aki Kínába látogat. Visszatérve Pekingbe, egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett Olimpiai Stadionnál. Visszatérés a hotelbe. FAKULTATÍV esti program: kacsavacsora (vacsoracsomag része).

  13. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Peking
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV program (ebéddel): a kirándulás középpontjában Peking látványosságai állnak: a császári dinasztiák egykori uralkodó és lakóhelye, a Tiltott Város, a megelevenedő keleti varázslat és a buddhista szentélykomplexum, az Ég Temploma. A monumentális, 720.000 hektáron szétterülő Tiltott Várost 1987-ben az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították. A titokzatos palota együttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Este transzfer a repülőtérre, repülés Dubaiban történő átszállás után Budapestre.

  14. NAP | Hazaérkezés
  Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk haza.

  FONTOS INFORMÁCIÓK
  Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Kínába érvényes vízummal lehet belépni.
  A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

  Az ár tartalmazza

  Amit az ár tartalmaz: REPÜLŐJEGYET ODA-VISSZA, ISMERT LÉGITÁRSASÁGGAL illetve REPÜLÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT: Extra súlyhatárok! Feladott poggyász: 30 kg/fő Kézipoggyász: 7 kg/fő Repülőtéri check-in BELFÖLDI UTAZÁSOKAT: Utazás expresszvonattal Shanghajból Yichangba Utazás vonattal (Csungkingből Hszianba) Éjszakai vonattal történő utazás Hszianból Pekingbe (négyágyas fülkékben) Hajózás Yichangból Csungkingbe TRANSZFEREKET: Modern, légkondicionált buszokkal. MINŐSÉGI SZÁLLÁSOKAT: 4 csillagos elegáns szállodákban. A hajóút időtartama alatt szállást minőségi 4 csillagos hajón. KIRÁNDULÁSOKAT: Shanghai városnézés Xiling kanyon Wu kanyon Qutang kanyon Shibaozhao Pagoda Nyári Palota. ELLÁTÁST: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli. A hajózás időtartama alatt teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora). MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN: A repülőtér közelében VIP parkolóban.

  Egyéb

  Amit az ár nem tartalmaz: Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték (kikötői illetékkel): 145.000 Ft/fő Vízum: 19.000 Ft/fő – egyéni ügyintézés esetén fizetendő; 23.000 Ft/fő – irodai ügyintézés esetén fizetendő Kötelező borravaló a hajón (a teljes időtartamra): 150 RMB/fő (kb. 21 euró/fő) Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (5 alkalommal a hotelekben és egy alkalommal kacsavacsora): 53.990 Ft/fő Fakultatív programcsomag (5 kirándulás a program leírás szerint ebéddel): 76.900 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 550 forint/fő/nap Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 121.600 Ft/fő Éjszakai vonaton négyágyas hálófülkében csak két fő elhelyezése: 27.900 Ft/fő
  Nyaralás azonosító száma: 27478

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!