Belek utazás Kirman Hotels Belazur Resort & Spa

Nyaralás azonosító szám: 54393
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Kirman Hotels Belazur Resort & Spa tájékoztató

  A leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 54393

  Törökország, Belek nyaralás, Belek utazás Kirman Hotels Belazur Resort & Spa térképe

  Törökország, Belek nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  87.8 %-os elégedettség 5 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
  4.4
  5 értékelés alapján
  Ár-érték arány
  3.9
  Szálloda elhelyezkedése
  4.6
  Ellátás
  4.6
  Szoba elhelyezkedése
  4.4
  Szoba felszereltsége
  3.9
  Tisztaság
  4.8
  Szolgáltatások minősége
  4.4
  További értékelések
  Értékelések

  Szállodáról vélemények, értékelések

  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Tripadvisor 461 értékelés 6. a(z) Kirman Hotels Belazur Resort & Spa 12 hotel közül itt: Törökország, Belek, Bogazkent (2019.03.04.)"
  4.0
  Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 80.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Remek hotel gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tartogat elfoglaltságokat. A gyerekklub jó, a gyerekek boldogok voltak. Remélem jövőre is visszatérhetünk. A szobák tiszták, a medencék is élvezetesek, aquaparkkal."
  5.0
  Írta: Sebastian | Mikor járt itt? 2018.08.06 - 2018.08.13 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "A szálloda nagyon takaros és nagyon tiszta. Minden alkalmazott nagyon kedves és mosolyog. Az étterem kiváló még egy ember nagyságú tonhalat is láttattak. Abból szeltek és azonnal sütötték. A legfurcsább az orosz disco volt. Talán nemzetközi zenét kellene játszani, mások is voltak ott oroszokon kívül. Nagyon jól éreztük magunkat. Az animáció külön dícséretet érdemel."
  5.0
  Írta: baloghne69 | Mikor járt itt? 2018.06.09 - 2018.06.16 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Teljesen megvagyunk elégedve , minden maximális volt. Ami furcsa volt , hogy a szálloda közelében nagyon semmi nem volt . Belek központjában bejutni csak taxival volt lehetőség."
  5.0
  Írta: Tünde | Mikor járt itt? 2022.09.11 - 2022.09.18 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  " a szobák állapota és kinézete igencsak messze volt az 5* hotel szobaitól, kopott régi fürdőszoba, a falak beázott nyommal foltosan, a csap szétesett ha átállítottuk a zuhanyra ...stb. az ágy iszonyú kényelmetlen volt, kifeküdt hepehupás régi matraccal ellátva Sok hotelben jártunk már, de ilyet még nem tapasztaltunk, hogy csak 1 olvasó/ éjjeli lámpa volt! Az egész szoba világítása nem volt megfelelő Összességében a szoba kinézete hangulata felszerelése igen szegényes A minibár hűtője is régi nehezen záródó volt, a másik szobában ahol lányaink laktak ott nem is működött a hűtő!!! A medence jó nagy ahogy a leírás és fotók is mutatják, a tengerpart aprókavicsos - kavicsos, érzékeny lábúaknak ajánlott a tengeri papucs használata. A medence este 7ig lehet használni, mégis már 3/4 5 felé el kezdték összeszedni a napozóágyakról a matracot...minek?? Így aki később akart a medencéhez feküdni nem talált matracos ágyat...ha valaki elment úszni és nem tett semmit rá már vitték is el a matracot Az ellátás rendben volt, semmi extra. Ezért az árért többet vártunk el, és az egész hotel inkább 4* felel meg. "
  3.0
  Írta: Nóra | Mikor járt itt? 2022.08.12 - 2022.08.19 | Értékelése: 59.2% | Részletes értékelés megtekintése

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  +36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!