Korfu utazás Kis Görög Körutazás

Nyaralás azonosító szám: 24715
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!
  Utazás időtartama: 9 nap/8 éjszaka
  UTazás: odaútban légkondicionált autóbusszal, visszaútban közvetlen charter járattal Budapestre
  Elhelyezés/ellátás: 1 éjszaka Paralian apartmanban, reggelivel, 1 éjszaka Kalambakában 3* szállodában, félpanzióval, 6 éjszaka Korfu szigetén apartmanban, önellátással

  1. nap
  Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban autóbusszal Kecskemét és Szeged érintésével (folyamatos utazás pihenőkkel) Katerini-Paralia üdülőhelyre. Késő este, az érkezést követően a szállások elfoglalása, pihenés, szabadidő.
  2. nap
  Reggeli után kirándulás az Olympos lábánál elhelyezkedő Dionba, a fontos régészeti lelőhelyre. Ezt követően továbbutazunk Kalambakába, ahol a sziklákra épített Meteora kolostorokat tekinthetjük meg. Vacsora és szállás Kalambakában 3* hotelben.
  3. nap
  Reggeli után továbbutazunk a Dodoniba, ahol a régészeti lelőhelyet tekintjük meg (Metsovo és Ioannina érintésével). Az esti órákban áthajózunk (menetrendtől függően Igoumenitsaból komppal) Korfu szigetére. Késő este a szállások elfoglalása.
  4. nap
  Pihenés, fürdőzés.
  5. nap:
  Egész napos kirándulás a sziget legcsodálatosabb helyeire. Első állomásunk a Sissi kastély. A kert és a múzeum megtekintése után kóstolóval egybekötött látogatást teszünk egy Koumkouát likőrgyár bemutatótermében. Ezt követően utunkat Paleokasztritsza felé vesszük, ahol másfél órás szabadidő keretében lehetőség nyí- lik ebédelni (az ebédet az ár nem tartalmazza), és fakultatív motorcsónakozásra a csodálatos öblökben, barlangokban. Ezután látogatást teszünk egy férfi szerzetesmonostorban, utolsó állomásunk, pedig a Bella Viszta kilátó, ahonnan Európa egyik legcsodálatosabb panorámája tárul elénk.
  6?8. nap
  között pihenés, fürdőzés. Fakultatív programlehetőségek helyszíni fizetéssel: hajókirándulás barbeque-val, hajókirándulás Albániába, görög est.
  9. nap
  Hazautazás, az Ibusz közvetlen korfui charter járatával menetrendtől függően.
  Nyaralás azonosító száma: 24715

  Görögország, Görög nyaralás körutazás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!