Kuba fakultatív programok

Egész napos havannai városnézés (Varaderóból)

Kuba fakultatív programokSéta az óvárosban: Plaza de la Catedral, Kapitólium, Plaza de Armas és más történelmi látnivalók megtekintése. Kóstolóval egybekötött látogatás a Havana Club Rum múzeumban valamint Hemingway kedvenc törzshelyeinek felkeresése.
Ebéd egy helyi étteremben.
Délután ismerkedés a modern városrésszel: a korábbi elnöki palota, Parque Central, Capitolio Nacional, Forradalom tér, villanegyed, Malecon.

Kuba három gyöngyszeme (Varaderóból)

Elutazás Trinidadba, városnézés a világörökség részét képező egykori gyarmati kisvárosban. Ebéd egy helyi étteremben. Továbbutazás Cienfuegosba, gyalogos városnézés során a főtér, a katedrális és Thomas Terry színház megtekintése.
Kuba, Cayo Blanco
Egész napos katamarán kirándulás (Varaderóból)
Egész napos kirándulás katamarán hajókkal Cayo Blanco szigetére. Útközben megállás a delfináriumnál, ahol fürdési lehetőség delfinekkel. A hajó ezután egy közeli korallzátonynál köt ki, ahol snorkelingezni és fürdeni lehet. Cayo Blanco szigetén kb. 2-3 óra szabadidőt biztosítanak fürdésre, napozásra. A hajó vitorlával a kora délutáni órákban indul vissza Varaderóra. A program Cayo Blanco szigetén büfé ebédet, a hajó bárjában korlátlan italfogyasztást tartalmaz a helyi italokból.

Kuba Delfinshow

Delfinekkel fürdés és show (Varaderóból)
A program során fürdési lehetőség delfinekkel Varadero természetes lagúnájában kialakított Delfináriumban. A foglalkozás kis csoportokban történik. A kb. 20 perces fürdőzés során a delfinek játszanak, labdáznak, felugranak, puszit adnak, húzzák-tolják a vízben a résztvevőket. Ezt követően a delfinshow megtekintése.

Fontos!
Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a fakultatív programok árai és a programok leírása tájékoztató jellegűek. Pontos információért kérjük, forduljanak helyi képviselőhöz. Nincs magyar idegenvezető!
A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul. Az itthoni utazási iroda az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezése, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni. Javasoljuk továbbá, hogy a kirándulásokat a beutaztató utazási iroda képviselőjénél vásárolják meg.