Kulturális kínai körutazás

Nyaralás azonosító szám: 27484
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Leírás

  1. NAP | Repülés Kínába
  Repülés Budapestről Pekingbe, a kiváló szolgáltatást nyújtó, rendkívül megbízható Emirates légitársasággal, Dubai-ban történő átszállással.

  2. NAP | Érkezés Pekingbe
  Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett, 2008-ban megnyitott Olimpiai Stadionnál. Transzfer a hotelbe. Szállás a következő 3 éjszakára a Hotel Grand Gongda Jianguo-ban****

  3. NAP | Peking
  A bőséges reggeli után a második legnagyobb kínai város, Peking szépségeivel ismerkedünk. A 22 milliós, lebilincselően izgalmas metropolisz a gazdaság, az oktatás, a politikai élet fellegvára. Kószáljon a Mennyei béke terén, vagy más néven Tienanmen téren, mely számos kulcsfontosságú történelmi esemény szemtanúja volt. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik a modern építészet egyik kiemelkedő épülete, a futurisztikus Nemzeti Színház épülete. Ezt követően a megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város vár ránk. Ez szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, a Ming-korszakon át az utolsó uralkodó család, a Csing-dinasztia csillagának leáldozásáig, az 1911-es forradalomig. A monumentális, 720 000 hektáron szétterülő Tiltott Várost 1987-ben az UNESCO Világörökség részévé nyilvánította. A titokzatos palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. A Jing Shan-dombról elképesztő kilátás tárul elénk. Majd a csodálatos szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Az Imák csarnoka, ahol a jó termésért fohászkodtak, ma népszerű turistalátványosság. Visszatérés a hotelbe.

  4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Kínai Nagy Fal, Ming-sírok
  Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV (ebéddel): ne szalassza el az alkalmat, hogy a világszerte ismert, fenséges-impozáns Kínai Nagy Falat megcsodálhassa! A védelmi célokból, majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részének területén. A Ming-sírokat felkeresve letűnt évszázadok titkai elevenednek meg előttünk. A Tianshou-hegységnél, a fengshui elvei szerint kialakított sírkert szolgál 13 Ming császár végső nyughelyéül. A Szellemek útja egy szobrokkal övezett sétány, ahol emberi (civilek és katonák) és állati (valós és mitikus) kőalakok figyelik némán az elhaladókat.

  5. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Hutong-túra
  Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti szabadprogram keretében. FAKULTATÍV program keretében vegyen részt félnapos Hutong-túrán (ebéddel)! A Hutong egy keskeny utcákból, fasorokból, sikátorokból, több esetben udvarral rendelkező, hagyományos házakból álló városrész. Itt képet kaphatunk a tradicionális életmódról, egy más világ mindennapjairól. Itt található a Dob-torony is. Egy zöldségpiac ezernyi illata, színe is elvarázsol majd minket. Kihagyhatatlan élményt jelent majd egy igazi riksán történő utazás. Transzfer a vasútállomásra, az éjszakai vonattal Shanghajba utazunk.

  6. NAP | Peking – Sanghaj
  A délelőtti órákban érkezünk meg vonatunkkal Shanghajba. Sétát teszünk a nyüzsgő Bund kikötői promenádon, Sanghaj büszkeségén, és a Nanjing Road Bund bevásárlóutcán. A Bund sétányon egyszerre tárul elénk a Huangpu-folyón ringó hajók, az európai stílusú épületek és a magasba törő felhőkarcolók kontrasztjának lebilincselő látványa. Transzfer a hotelbe. Szállás három éjszakára a Hotel Grand Mercure Baolong-ban****

  7. NAP | Sanghaj
  Reggeli után az óvárost ékesítő Jade Buddha templommal ismerkedünk meg. A szentély egyik meghatározó része a fehér jáde kőből készült, 1.95 méter magas, és mintegy 3 tonnát nyomó ülő Buddha-szobor. A kínai kertművészet egyik gyöngyszeme a Ming-korszakból származó Yu-kert, mely az óváros kínálta zöldellő béke szigete a város életteli pezsgésében. A korábbi francia koncesszió Sanghaj sokarcúságának újabb vonásait festi meg: az öntöttvas erkélyek, a gazdagon díszített házfalak, a neoklasszicista épületek, a bájos kávézók európai hangulatot kölcsönöznek ennek a negyednek.

  8. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Zhujiajiao
  Szabadidő, amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, ezen a napon megteheti. Sétálgasson Sanghajban kedvére! FAKULTATÍV kirándulás keretében az 1700 évvel ezelőtt épült Vízi városba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba (ebéddel). Némi modernizációs törekvések ellenére Kína Velencéjének nevezett városkában egy letűnt világ tárul elénk. Az apró utcák, hidak és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. A víztükör fülé hajoló fűzfák, régi házak mellett elhaladva megtapasztalhatjuk az időtlen nyugalom békéjét.

  9. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Sanghaji Világkereskedelmi Központ
  Szabadidő a nap első részében vagy FAKULTATÍV program a 492 méter magas Sanghaji Világkereskedelmi Központhoz. Ennek kilátójából elénk táruló látvány örök emléket ígér. Transzfer a reptérre, repülés Dubai-ban történő átszállás után Budapestre.

  10. NAP | Hazaérkezés
  Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.

  FONTOS INFORMÁCIÓK
  Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Kínába érvényes vízummal lehet belépni.
  A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

  Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

  Az ár tartalmazza

  Amit az ár tartalmaz: REPÜLŐJEGYET BUDAPESTRŐL AZ EMIRATES LÉGITÁRSASÁGGAL illetve REPÜLÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT: Extra súlyhatárok! Feladott poggyász: 30 kg/fő Kézipoggyász: 7 kg/fő Repülőtéri check-in TRANSZFEREKET: A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre. KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT LÉGKONDICIONÁLT, MODERN PANORÁMABUSZOKKAL: Császári Palota Tiltott Város Ég Temploma Tienanmen tér Utazás éjszakai vonattal Pekingből Sanghajba (négyágyas fülkékben) Jade Buddha-templom MINŐSÉGI SZÁLLODÁKAT: 4 csillagos elegáns szállodákban. REGGELIT: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli. MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST: Az utazás alatt kollégánk készséggel áll rendelkezésükre. INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN: A repülőtér közelében VIP parkolóban.

  Egyéb

  Amit az ár nem tartalmaz: Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 135.000 Ft/fő Vízum: 19.000 Ft/fő – egyéni ügyintézés esetén fizetendő; 23.000 Ft/fő – irodai ügyintézés esetén fizetendő Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (5 alkalommal kínai vacsora, 1 alkalommal pekingi kacsa vacsora): 47.680 Ft/fő Fakultatív programcsomag (4 kirándulás a programleírás szerint ebéddel): 63.680 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 550 forint/fő/nap Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 63.680 Ft/fő Éjszakai vonaton négyágyas hálófülkében csak két fő elhelyezése: 27.900 Ft/fő
  Nyaralás azonosító száma: 27484

  Kína, Kína körutazás nyaralás, Kulturális kínai körutazás térképe

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!