Málta szépségei körutazás

Nyaralás azonosító szám: 29246
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Utazás időtartam

  6 nap / 5 éjszaka.

  Indulási időpontok

  V.18., IX.21., X.19.

  Málta szépségei utazás

  Közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal.

  Málta szépségei elhelyezés

  4*-os partközeli wellness szállodában.

  Málta szépségei ellátás

  Büféreggeli, fakultatív bővített vacsora felár ellenében előzetesen kérhető (a vacsora korlátlan italfogyasztást tartalmaz házi borból, sörből, üdítőből, ásványvízből és juice-ból).

  Minimális létszám

  15 fő.

  Málta szépségei program

  1. nap

  Indulás Budapest Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti járattal. Érkezés után transzfer a szállodába.

  2-5. nap: Fakultatív kirándulások, pihenés a tengerparton, vagy a szállodában.

  Egész napos kirándulás hajóval Gozo-ra (min.15 fő) 29.900 Ft/fő
  A legenda szerint az a hely, ahol Calypso elbűvölte Odüsszeuszt és hét évig révületben tartotta. Az út során ellátogatunk Xahra-ba, ahol a megalitikus Ggantija templomot tekintjük meg. A szigeteken ez a legősibb templom több mint hétezer éves múltra tekint vissza (régebbi, mint a piramisok). Tovább haladva Gozó délnyugati része felé Dwejrat nézzük meg, majd továbbutazás Xlendi halászfaluba. A kirándulás Gozo fővárosában ér véget, Victoria-ban a katedrális megtekintésével. Itt szabadidőt biztosítunk vásárlásra is, végül Mgarr-on keresztül érkezünk vissza a szállodába.
  Egész napos ismerkedés Málta szépségeivel (min.15 fő) 29.900 Ft/fő
  A kézművesiparáról híres Ta'Qali az első állomásunk, ahol eredeti máltai kézműves termékek vásárlására nyílik alkalom. Továbbutazva látogatást teszünk Málta legősibb városába Mdina-ba, amelyet a helyiek csak a "Csendes városként" neveznek. Megtekintjük a Szent Pál katedrálist kívülről, majd kiérve a várfalhoz lélegzetelállító panoráma tárul elénk. 5D-s, 30 perces mozifilmet is megnézünk Málta történelméről. Mdina után Rabatban keressük fel a Szent Pál katakombákat. A program végén Málta történelmi fővárosát, Valettát tekintjük meg. Először a felső Barakka kertből gyönyörködünk a csodás kilátásban a Grand Harbour-ra, majd kellemes sétát teszünk a Szent János Társ katedrálishoz, ahol a katedrálist és annak legdrágább kincsét, Caravaggio festményét tekintjük meg, végezetül a Nagymesterek palotájába pillantunk be, amely ma elnöki rezidencia és egyben Valetta legnagyobb becsben tartott palotája.
  Fél napos Blue Grotto & Marsaxlokk (min.15 fő) 14.900 Ft/fő
  Wied iz-Zurrieq városka érintésével érkezünk meg a festői szépségű Blue Grotto-hoz (Kék barlang) ahol időjárás függvényében hajóra szállunk (ennek díja a helyszínen fizetendő, 8 EUR/fő) megcsodáljuk az izgalmas és színes barlanghasadékokat. Ezután elutazunk a sziget legdélebbi pontján fekvő halászfaluba Marsaxlokk-ba ahol a szabadidő alatt lehetőségünk nyílik vásárlásra. Ennek a városkának az öblében találjuk a legtöbb, élénk színekkel tarkított halászcsónakokat a luzzukat.
  Egész napos hajókirándulás Comino szigetre (min.12 fő) 7.500 Ft/fő
  Ezen a kiránduláson lehetőség nyílik búvárkodásra, fürdőzésre Comino szépséges öbleiben. Hajózásunk során elhaladunk Málta nevezetes partszakaszai mentén, érintve a St. Paul’s szigeteket és a Kék Barlangot. A program Hop-on-Hop-off hajóval történik és angol nyelvű, transzfert a mólóhoz (pár perces séta) és ebédet nem tartalmaz.

  6. nap

  Szabad program, transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre a menetrend függvényében.

  A helyszínen fizetendő adó: 2,50 EUR/fő.
  A díj egy kisméretű kézipoggyászt tartalmaz, feladható poggyász felárért vásárolható.

  Fakultatív kirándulások (min. 15 fő jelentkezésétől)

  Gozo kirándulás 29.900 Ft/fő
  Málta szépségei 29.900 Ft/fő
  Blue Grotto / Marsaxlokk 14.900 Ft/fő + 8 EUR hajójegy
  Comino 7.500 Ft/fő
  Nyaralás azonosító száma: 29246

  Málta, Málta körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 84 92

  Kérdése van? Hívjon most!