Toszkána és Róma Csillagtúra

Nyaralás azonosító szám: 40999
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Leírás

  1. NAP | Repülés Rómába
  Utazás Budapestről Rómába. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a hotelbe. Szállás: Hotel Fortuna, Chianciano Terme, Toszkána.

  2. NAP | Montepulciano
  Reggeli a hotelben. A mai napon Montepulciano-val ismerkedünk, mely egy igazi kis ékszerdoboz. Toszkána egyik legmagasabban fekvő városkája 600 méterről tekint le a tájra. A városfalak ölelésében reneszánsz épületek mesélnek letűnt időkről. A városkapu, a városháza és a főtér, és a 16. századból származó templom, a San Biagio révén még jobban megismerkedhetünk ezzel különleges bájjal megrajzolt várossal. A környék hírnevét öregbítő vörösbor, a Vino Nobile megér egy kóstolást! Visszatérés a hotelbe.

  3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Perugia és Assisi
  Reggeli a szállodában. Töltse kedvére az időt, szabadidő vagy tartson velünk fakultatív kirándulásra. Perugia Umbria tartomány székhelye. Az Appeninek magasából a vidéket őrző, zegzugos sikátorokkal, középkori óvárossal büszkélkedő Perugiából lebilincselő kilátás nyílik a Trasimeno-tóra. Utána Assisi következik, melyet fontos zarándokhelyként tartanak számon: itt született Assisi Szent Ferenc, a ferences rend, és Szent Klára, a klarissza rend alapítója. Visszatérés a hotelbe.

  4. NAP | Róma
  A reggeli után utazás Rómába (körülbelül két óra). Panoráma városnézés keretében ismerkedünk az Örök Várossal, érintve néhány fontos nevezetességet. A 2500 éves múlttal büszkélkedő Róma imádnivaló nyüzsgése, időtlen fenségessége, utánozhatatlan sármja miatt az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont a világon. Kultúrája, műemlékei, múzeumai, képzőművészete, divata, gasztronómiája méltóságteljes épületei egy életre megigézik a látogatót. Visszatérés a hotelbe.

  5. NAP | Pienza – Bagno Vignoni – Val d’Orcia
  A reggeli után Toszkána szíve felé indulunk, mely kötelező állomás minden igazi Olaszország-rajongónak. Felfedezzük Pienza aprócska városát, az UNESCO-Világörökség egyik reneszánsz gyöngyszemét és Bagno Vignoni középkori falucskát, mely híres termálfürdőiről. A d’Orcia-völgy lágy lankái, aranyló napsütésben fürdő legelői és tanyái, az utakat övező citrusfák olyan látványnyal ajándékoznak meg minket, mely a Toszkána szó hallatán mindenkinek eszébe jut. Visszatérés a hotelbe.

  6. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  San Marino
  Reggeli, majd szabadidő keretében töltse kedvére az időt, vagy fakultatív kirándulást teszünk San Marino-ba, mely a világ harmadik legkisebb állama (a Vatikán és Monaco után), és egyben a világ egyik legrégebbi köztársasága is. Három híres tornya a 11. századi Guaya, a 13. századból való De La Fratta és a 14. században épült Montalle (mely, szemben az előző kettővel, nem látogatható). A főtér, a kormányzósági palota, a San Marinobazilika bepillantást engednek ennek a különleges helynek hangulatába és örökségébe. Visszatérés a hotelbe.

  7. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Siena
  Reggeli, utána szabadidő, pihenjen, vagy válassza fakultatív kirándulásunkat: Siena. A három dombon fekvő város Olaszország legkáprázatosabb kincsei közé tartozik. Az egész történelmi belvárost felvette az UNESCO a Világörökségi listájára. Európa egyik leginkább szemet gyönyörködtető középkori terén, a neves lovasversenyek helyszínén, a Piazza del Campo-n méltóságteljes gótikus épületek törnek a magasba, melyek a 12. és 15. század mközött épültek. A csodálatos román-gótikus katedrális a város legmagasabb pontján, 1229 és 1317 között épült. A nap folyamán lehetőség a régióra jellemző, kiváló minőségű olívaolaj-és borkóstolásra. Visszatérés a hotelbe.

  8. NAP | Hazautazás
  A reggelit követően transzfer a repülőtérre a gép indulásának
  függvényében, hazautazás Budapestre. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Magyarországra.

  FONTOS INFORMÁCIÓK:
  Az utazáshoz olyan útlevél, vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, melyeknek minimum a visszautazásig érvényesnek kell lennie. Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!

  Az ár tartalmazza

  Repülőjegyet: Oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Izgalmas és érdekes kirándulóprogramokat: Monepulciano, Pienza, Bagno Vignoni, Val d’ Orcia, Róma a program szerint. Minőségi szállásokat: Vendégeink középkategóriájú hotelben kapnak elhelyezést. Reggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli a szálloda éttermében. Magyar nyelvű idegenvezetést: Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

  Egyéb

  Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 40.000 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 44.000 Ft/fő/hét Idegenforgalmi adó: a helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb. 2 euró/fő/éj) Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (7 vacsora a hotelben): 34.900 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Perugia és Assisi, San Marino, Siena, borkóstolás): 46.900 Ft/fő Fakultatív programcsomag és vacsoracsomag egyben(foglaláskor érvényes ár): 65.900 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.560 Ft/fő

  Fakultatív programok

  Hotel

  Járatok

  Nyaralás azonosító száma: 40999

  Olaszország, Olasz körutazás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!