Pomorie utazás Palace De Luxe Apartments

Nyaralás azonosító szám: 44662
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  A szállodai leírás feltöltés alatt áll.  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 44662

  Bulgária, Pomorie nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  32.8 %-os elégedettség 3 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
  1.6
  3 értékelés alapján
  Ár-érték arány
  1.3
  Szálloda elhelyezkedése
  1.7
  Ellátás
  1.7
  Szoba elhelyezkedése
  1.7
  Szoba felszereltsége
  1.7
  Tisztaság
  1.7
  Szolgáltatások minősége
  1.7
  További értékelések
  Értékelések

  Szállodáról vélemények, értékelések

  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "TRipadvisor szerint 2 értékelés 38. a(z) 141 egyéb szálláshely közül itt: Bulgária, Pomorie 2020.02.01."
  1.5
  Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 30.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Ajánlatos, hogy 2019. augusztus 12-től négy éjszakára maradjon. Indulnunk kellett volna a 16., pénteken. A szálloda kezdetben rendben nézett ki, ám azok szaga a fürdőszobában levő csatornákból fakadó szaga volt, amiről beszámolunk. Semmi sem történt. A további ellenőrzés során kiderült, hogy a következő kérdés a következő: Az általános takarítás rossz volt, az morzsák az ülések között, a falakon zsíros, főzőlap, a legyek, melyeket a korábbi lakótól átvertek, és mennyezethez és falakhoz ragasztottak. A WC nem működik, ami a hibás szerelés miatt volt. A függönyből hiányzott a nappali rész, amely hálószobaként megduplázódott, megnehezítve a hajnal utáni alvást. Azt mondták nekünk, hogy a kérdéssel foglalkozni fognak, tehát maradt az első éjszaka, de gyorsan rájött, hogy a szoba él csótányokkal. Másnap beszéltünk a Nikolay nevű képviselővel, aki akkor nem válaszolt a telefonjára, amikor elküldtük neki a képet. Mivel nem volt örömünkkel kapcsolatba lépni Nikolay-val i, akkor sikerült beszerezni egy újabb képviselőt, aki egy másik szobának lehetőséget biztosított, hogy jöjjön, és beszéljen velünk a szobánkban, az autó kulcsának elvételével. Visszautasító volt, és ragaszkodott hozzá, hogy semmit sem tud a helyzetről, annak ellenére, hogy van egy zsák tele készpénzzel, és az utasokat mutatta a szobájukba. Nem volt más választásom, mint hogy visszaadjam a gépkocsi kulcsát a képviselőnek, mivel megfenyegette, hogy megszólal a rendőrség. A törvény és az általános tisztesség teljes figyelmen kívül hagyása. Azt hiszem, ezt a helyet valaki nevében egy ügyvezető cég üzemelteti, mivel a tulajdonos a rendőrség számára jól ismert. Kérjük, olvassa el a mellékelt képet. Örömmel beszélnék a tulajdonoskal a pénzünk visszatérítéséről, ha ők ezt akarják. Tripadvisor vélemény"
  1.5
  Írta: Carl | Mikor járt itt? 2019.08.12 - 2019.08.16 | Értékelése: 30.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Kérjük, ne bízz ebben a tulajdonságban! Megkaptuk a lefoglalt családi lakást, amelyet az érkezés napján töröltek, és ennek ellenére pénzünket a hitelkártyáról vettük át! Azóta nem veszi fel a telefont, és megkapja a "tisztességet", hogy megtagadja a pénz visszaszerzését! Rendkívül szakszerűtlen kiszolgálás és durva személyzet! Óvakodik! Tripadvisor"
  1.9
  Írta: Quest | Mikor járt itt? 2019.07.01 - 2019.07.08 | Értékelése: 38.3% | Részletes értékelés megtekintése

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!