Mit tartalmaz az ár

Elhelyezés: 3 éj Porto*** hotel, 1 éj Fátima ***hotel, 2 éj Lisszabon *** hotel
Ellátás: Büféreggeli
6 alkalommal fakultatív háromfogásos vacsora: 45.900 Ft
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető az út során végig. Sintraban helyi idegenvezető is csatlakozik a csoporthoz.

Külön fizetendő

A leírásban nem szereplő programok díja
Idegenforgalmi adó: kb. 2 € / fő / éj
Egyágyas felár: 90.000 Ft

Az utazási csomag tartalmazza

A repülőjegyet a Budapest - Porto és Lisszabon - Budapest útvonalon
A repülőtéri illetékeket és adókat (39 900 Ft)
Személyenként 1 db feladható poggyászt (10 kg/fő)
Egy kisméretű kézipoggyászt
Ülőhely foglalást
Repülőtéri check in-t
Szállást 6 éjszakára reggelivel kétágyas szobában
Az autóbuszt végig az utazás során
A magyar nyelvű idegenvezetőt
Porto fél napos városnézés
Egész napos Douro völgyi kirándulás
Fátima városnézés
Egész napos városnézés (autóbusszal és gyalogosan) Lisszabonban

Portotól Lisszabonig program

1. nap

Délutáni órákban utazás közvetlen járattal Portoba. Transzfer a hotelhez majd szállás elfoglalása után igény szerint esti séta az idegenvezetővel. Szállás Porto-ban (3 éj).

2. nap

Fél napos buszos városnézés Portoban. Fakultatív hajókirándulás a Douro folyón majd borkóstolás. Délután lehetőségünk lesz megtekinteni gyalogos városnézés keretein belül azt, amit délelőtt csak buszról láthattunk.

3. nap

Egész napos kirándulás Portugália leghíresebb bor vidékére, a 2001-óta az Unesco Világörökség listáján is szereplő Douro-völgybe.

4. nap

Reggeli után útra kelünk és ellátogatunk Aveiroba - a csatornák, hidak és színes házak városába. Coimbra-ban megtekintjük Európa egyik legrégebbi egyetmét és a XII. századi románkori katedrálisáról nevezetes várost. Délután a nap fénypontjaként rövid látogatást teszünk Fátima-ban, mely Európa egyik leghíresebb katolikus zarándokhelye, ahol a kegytemplomot és környékét tekintjük meg.
Szállás Fátima-ban (1 éj)

5. nap

Reggeli után hamar útra kelünk és busszal átutazunk Lisszabonba. Buszos városnézés során megismerkedünk Lisszabon nevezetességeivel. Szállás Lisszabonban (2 éj).

6. nap

Kirándulás Lisszabon környékének csúcslátnivalóihoz: Sintra középkori Királyi Palota és Pena Palota; Cabo da Roca a kontinens legnyugatibb pontja az óceán feletti sziklaplató; Cascais egykori halászfalu, mai kedves üdülőváros kis kikötővel.

7. nap

Lisszaboni gyalogos városnézés az idegenvezetővel. Majd késő délután transzfer a repülőtérre. Indulás Budapestre az esti órákban érkezés hajnalban.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programok sorrendje felcserélődhet, ill. módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint. A helyi szabályozások miatt, néhány látnivalónál nincs lehetőség a csoportot vezetni, ezért a hozzátartozó magyarázatokat előtte mondja el kísérő.

Minimum létszám: 20 fő.

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás):

Wizzair menetrend szerinti járatával Portoba, hazautazás Lisszabonból.
Repülőtéri transzferek, kirándulások légkondicionált autóbusszal.
POGGYÁSZKAPACITÁS: utasonként 1db kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1db maximum 10 kg-os feladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte!
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.
Amennyiben a 10 kg-os poggyász mellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)
Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 40 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik) .
Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kis méretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó
MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adottút szervezője ülteti be, gondosan ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége.
Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

Választható programok: (min. 15 fő)

Hajókirándulás: 5.900 Ft
Borkóstolás: 3.900 Ft
Sintra-Cabo da Roca-Cascais: 14.900 FTUtazási iroda hazai besorolás
Nyaralás azonosító száma: 49500

Portugália, Porto nyaralás, éves átlaghőmérséklet

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

+ 36 1 785 8492

Kérdése van? Hívjon most!