Bevezető

Lisszabonban fél napos gyalogos városnézés magyar nyelvű idegenvezetőnkkel. A délután hátralevő részében szabadprogram, melynek eltöltésére idegenvezetőnk a legnagyobb örömmel ad javaslatot.

Az utazás programja

1. nap Budapest-Lisszabon-Funchal

Elutazás menetrend szerinti járattal Funchalba, lisszaboni átszállással. Érkezés a menetrend függvényében. Transzfer a szállodához, majd a szállás elfoglalása. Magyar nyelvű képviselőnk érkezést követően felkeresi utasainkat a szállodában és bemutatja a fakultatív program lehetőségeket.

2-5. nap Funchal

A sziget felfedezése önállóan vagy fakultatív programon való részvétel által.

6. nap Funchal-Lisszabon

Transzfer a repülőtérre, majd elutazás Lisszabonba menetrend szerinti járatukkal. Érkezést követően transzfer a szállodába.

7. nap: Lisszabon

Reggeli után fél napos gyalogos városnézés magyar nyelvű idegenvezetőnkkel. A délután hátralevő részében szabadprogram, melynek eltöltésére idegenvezetőnk örömmel ad javaslatot.

8. nap: Lisszabon-Budapest

Transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre. Érkezés a menetrend függvényében.

Étkezés

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

Utazási iroda hazai besorolás
Nyaralás azonosító száma: 46183
8 NAPOS KOMBINÁLT UTAZÁS PORTUGÁLIÁBAN

Ár & Jelentkezés

Alapár tartalmazza:

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő járatokon, átszállással, repülőtéri illetéket. Személyenként 1 db maximum 23 kg-os feladott poggyászt, személyenként 1 db maximum 8 kg-os kézipoggyászt (55 x 40 x 23 cm maximális méret), Lisszabonban 2 éjszaka szállást reggelis ellátással és fél napos gyalogos városnézést magyar nyelvű idegenvezetővel, Madeirán 5 éjszaka szállást, reggelis ellátással.
Madeirai magyar nyelvű képviselőnk érkezést követően felkeresi utasainkat a szállodában és bemutatja a fakultatív program lehetőségeket. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem módosíthatók, lemondás, törlés esetén a repülőjegy és a repülőtéri illeték összege nem visszatéríthető.

Alapár nem tartalmazza:

Transzfereket, baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, Lisszabonban a helyben fizetendő idegenforgalmi adót, egyéb személyes kiadásokat. A megadott hotel nevek csak tájékoztató jellegűek. Irodánk fenntartja  a jogot a kategórián belüli változtatásra.

Előleg:

A teljes összeg 60%-a, mely foglaláskor fizetendő. Indulástól számított egy hónapon belül, foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Egyéb részletek

Kiutazás:

Repülővel. Tervezett menetrend:
13:10 Budapest 16:00 Lisszabon TP1253 07:15 Lisszabon 09:10 Funchal TP1699 06:00 Funchal 07:35 Lisszabon TP1690
08:35 Lisszabon 12:40 Frankfurt TP574
16:15 Frankfurt 17:50 Budapest LH1340 A légitársaság fenntartja a menetrend változtatás jogát!

Vízum:

A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/

Portugália, Portugál körutazás, éves átlaghőmérséklet

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

+36 1 785 8492

Kérdése van? Hívjon most!