• Konferencia a Fiatalok Mentális Egészségéről
  20.2020. September
  Konferencia a Fiatalok Mentális Egészségéről2020. September 20. 09:002020. September 23. 18:00
  Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
  A mentális egészség megőrzéséről és a problémák korai megelőzéséről szóló nemzetközi konferencia feltárja a korai beavatkozás új határait. A mentális egészség előmozdítása nemcsak a szakembereknek szól, hanem mindenki számára. A konferencia ösztönzi a kutatókat, klinikusokat, a mentális egészséggel kapcsolatos tapasztalatokkal élő embereket és a családtagokat a világ minden tájáról, hogy innovatív és kulturális szempontból jelentős kutatásokat és klinikai innovációkat vezessenek be az ifjúság mentális egészségére és a korai beavatkozásra vonatkozóan.
 • Rió Oil and Gas Konferencia
  21.2020. September
  Rió Oil and Gas Konferencia2020. September 21. 09:002020. September 24. 20:00
  Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
  A Rio Oil & Gas az olaj- és gázipar konferenciája, valamint egy kiállítás, amelyre Rio de Janeiróban kerül sor, és amelyet a brazil kőolaj-, gáz- és bioüzemanyag-intézet (IBP) szervez. Kétévente vonzza azokat a kulcsfontosságú szakembereket és vezetőket, akik új technológiákra és irányítási gyakorlatokra törekszenek az olaj- és gáziparban. Rio de Janeiro valójában Brazília legnagyobb olajtermelője és az ország egyik legnagyobb gáztermelője. Az ülések során fontos technológiai kérdéseket tárgyalnak, és előmozdítják az innovatív ötleteket. Ez az esemény lehetővé teszi a kiállítók és a kiállítás látogatói számára, hogy megosszák tapasztalataikat, kapcsolatot létesítsenek vagy bővítsenek, és támogassák az iparág piaci növekedését.
 • Rió Könyvtalálkozó
  03.2021. September
  Rió Könyvtalálkozó2021. September 03. 10:002021. September 12. 19:00
  Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
  A Rio Könyvtalálkozóra nyugodtan elmehet az ismerőseivel, részt vehet beszélgetésekben, autogrammot kérhet kedvenc íróitól, illetve kicsit közelebbről is megismerheti őket. öjjön el, és merüljön el új történetekben és nagyszerű kalandokban, szélesítse látókörét és élvezze felejthetetlen pillanatokat ezen a fesztiválon, amelyen a könyv a főszereplő!