Rólunk

Cégtörténet

Nyaraljvelunk.hu rólunkKepCélunk az első pillanattól fogva az volt, hogy leendő utasainknak olyan utakat kínáljunk, amikre mi is szívesen elmennénk, és olyan információkat adjunk az utazással kapcsolatban, amelyek tényleg megállják a helyüket.
Igyekeztünk olyan utazási portált összeállítani, amely alkalmas arra, hogy minden eszközön megjeleníthető legyen a mobiltelefontól kezdve az asztali számítógépekig.

Interneten keresztül egy online felületen keresztül már egyre többen foglalják le utazásukat, így sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mintha személyesen intéznék az utazásaikat az utazni vágyók. Minden információ a honlapon szerepel és pár kattintással, pár adat megadásával már meg lehet rendelni egy nyaralást. Nem kell prospaktusokat bújni, egyszerűen és gyorsan megkereshető az "Utazáskereső" segítségével a kívánt utazás. Nagyon fontos szempont az is, hogy az árak a last minute akciós ajánlatok a lehető legfrissebbek legyenek.

Ezen az igényeknek a kielégítésének céljából hoztuk létre weblapunkat illetve utazási irodánkat.
 

Küldetésünk

Nyaraljvelunk.hu rólunk
Mi az, többet nyújtunk, mint más irodák?


Csak olyan országok szerepelnek kínálatunkban, amelyekben mi magunk is jártunk. Ennek az az oka, hogy olyan valós, élményszerű tanácsokat adhassunk leendő utasainknak, amelyek mögött személyes tapasztalatok állnak.

Személyes tapasztalatok alapján állítottuk össze honlapunkat is. Így a városok és az országok leírásánál rengeteg praktikus tanácsot adunk, a helyi áraktól kezdve, a mini szótáron át egészen az egyes városok legjobb helyeinek megnevezéséig.

Amikor Ön megkeres minket, az egyedi igényeire válaszolva a legjobb országot és szállodát tudjuk ajánlani. Egyrészt, mert tudjuk, hogy melyik országba hová érdemes menni, másrészt, mert nagyon komolyan vesszük az utasaink igényeit. Hiszünk benne, hogy mindenki számára megvan az a hely, ahol a legjobban érzi magát. Mi pedig segítünk ezt megtalálni.

Keressen minket, hogy a következő nyaralása élete legjobb nyaralása legyen! Mert ez a cél.
Nyaraljvelunk.hu rólunk