Seychelle-szigetek nyaralás last minute üdülés Seychelle akciós utazás

Ezen az oldalon 16 szálloda közül választhat.

 • Seychelles-szigetek utazás Világkonferencia EUWCSWEA
  21.2022. February
  Seychelles-szigetek utazás Világkonferencia EUWCSWEA 2022. February 21. 07:002022. March 04. 22:00
  Seychelles-szigetek Malé, Seychelle-szigetek (Afrika)
  Seychelles-szigetek utazás a konferenciára, ami platformot biztosít a nanotechnológiával és nanotechnológiával foglalkozó szakemberek számára, hogy kicseréljék tudásukat, és betekintést nyerjenek a nanotechnológia és a nanotechnológia jelenlegi technológiájának, technikáinak és megoldásainak korszerű állásaiba, ahogy azokat különböző országokban fejlesztették és alkalmazták. A résztvevők között sokféle érdekelt szerepel a kutatástól és a tudományos élettől, az ipari szektorokig, valamint a kormányzati szervezetekig. Seychelles-szigetek utazás 2022-ben
 • Seychelles-szigetek utazás EUCELS
  21.2022. February
  Seychelles-szigetek utazás EUCELS 2022. February 21. 08:002022. March 04. 18:00
  Seychelles-szigetek Victoria, Seychelle-szigetek (Afrika)
  A konferencia platformot biztosít a környezetvédelemben és az élettudományban tevékenykedő szakemberek számára, hogy kicseréljék tudásukat, és betekintést nyerjenek a környezet és az élettudomány jelenlegi technológiájába, technikáiba és megoldásaiba, ahogyan azokat a különböző országokban kifejlesztették és alkalmazták. A résztvevők között sokféle érdekelt szerepel a kutatástól és a tudományos élettől, az ipari szektorokig, valamint a kormányzati szervezetekig.
 • Freediving Seychelles-szigetek utazás
  30.2022. June
  Freediving Seychelles-szigetek utazás2022. June 30. 08:002022. June 30. 22:00
  Belombre, Mahe, Seychelle-szigetek (Afrika)
  Freediving Seychelle -szigetek az a hely, ahol megtanulhatja a szabad merülést, vagy tovább fejlesztheti búvárkodási készségeit. Szabadúszó cég vagyunk a Seychelle -szigetek szigetvilágában. Tanfolyamokat és tréningeket kínál a kezdőktől a haladókig. Valamint vízi készségek / tanfolyamok 6 -15 éves korig. - Törődünk a biztonsággal, és egyértelmű, hogy ez a szabad búvárkodás alapvető eleme. - A tanfolyam véget érhet, de továbbra is segítünk abban, hogy élvezze szabadidős hobbiját. - Nem hiszünk a tanfolyamok ütemezésében, ha szeretne szabadon jönni, akkor az Ön igényei szerint fogjuk felépíteni.