Seychelle-szigetek körutazás - Az Indiai Óceán Álomszigetei

Nyaralás azonosító szám: 45230
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Körutazás és üdülés magyar nyelvű idegenvezetővel

  Ha egy szóval kellene jellemezni a Föld legrégibb óceáni szigetegyüttesét, túlzás nélkül a paradicsomi lenne az. Megérkezni a Seychelle-szigetekre olyan, mintha az Édenbe csöppennénk. Érintetlen szépségét a lenyűgöző, védett tengerpartok és a gömbölyű gránitsziklákkal keretezett öblök mellett a buja növényzetnek köszönheti, amely ritka fajok, csak itt őshonos madarak, emlősök otthona. Mahé, a fősziget ad otthont a világ egyik legkisebb fővárosának, Victoriának, mely egy kellemes sétával bejárható. A Praslin szigeti Valle de Mai Nemzeti Park a különleges Coco de Mer pálma otthona, mely a szóbeszéd szerint a „a jó és a rossz tudásának fája” az Édenkertből, és termése lehetett valaha a tiltott gyümölcs. La Digue aprócska szigetén a világ legfényképezettebb tengerpartját, Anse Source D Argent-t lehet megcsodálni. A környező idilli szigetecskék, Cousin, Curieuse és St. Pierre ritka vegetációt, óriásteknős- és madárpopulációt rejtenek. Új, kis létszámú csoportos körutazásunkon a Seychelle-szigetek természeti kincseinek felfedezésén túl a legszebb tengerpartok nyújtanak pihenési lehetőséget.

  Mahé - Praslin - Cousin - Curieuse - St. Pierre

  Előkészületben: 2021. április

  Szállás leírása

  4 éjszakai szállás Praslin és 3 éjszakai szállás Mahé szigetén helyi besorolás szerinti négycsillagos superior szállodák kétágyas szobáiban.

  Ellátás

  Reggeli.

   Program

  1. nap Budapest

  Elutazás Budapestről a Seychelle-szigetekre, átszállással, menetrend szerinti járatokkal.

  2. nap Victoria

  Megérkezés a Seychelle-szigetek fővárosába, Victoriába a reggeli órákban. Transzfer a kikötőbe, majd utazás hajóval Praslin szigetére. A szállodai bejelentkezés után szabadprogram pihenéssel.
  Szállás Praslin szigetén.

  3. nap Praslin

  Reggeli, szabadprogram pihenéssel.
  Szállás Praslin szigetén.
  Fakultatív programlehetőség: Egész napos kirándulás Praslin és La Digue szigetén. A korai reggeli után utazás a világörökség részét képező Valle De Mai Nemzeti Parkba, ahol megtekinthetők a világ legnagyobb tengeri kókuszai, melyek között nem ritka a 20 kg-os példány. Később utazás hajóval La Digue szigetére, majd ebéd egy helyi kreol étteremben. Ezt követően strandolás és kikapcsolódás Anse Source d Argent-on.
  Szállás Praslin szigetén.

  4. nap Praslin

  Reggeli, szabadprogram pihenéssel.
  Szállás Praslin szigetén.

  5. nap Praslin

  Reggeli után hajós kirándulás Cousin, Curieuse és St. Pierre szigetekre. Ezek az apró szigetek egyedülálló élővilágukról, madárpopulációjukról, teknősbéka-tenyészetükről és páratlan szépségükről híresek. A program ebédet is tartalmaz.
  Szállás Praslin szigetén.

  6. nap Praslin – Mahé

  Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a kikötőbe, majd utazás Mahé szigetére. A szállodai szobák elfoglalás után szabadprogram, tengerparti pihenés.
  Szállás Mahé szigetén.

  7. nap Mahé

  Reggeli után látogatás az egyik legkisebb fővárosba, Mahéba. Séta a belvárosban, majd látogatás a helyi piacon, ahol a kézzel készített ajándéktárgyaktól kezdve a gyümölcsökön és halkülönlegességeken át szinte minden helyi portéka beszerezhető. A kirándulás érinti az Óratornyot, a bíróság épületét, a teaföldeket és a botanikus kertet. A kirándulás tartalmaz egy kreol büféebédet is. Délután tengerparti séta, majd transzfer a szállodába.
  Szállás Mahé szigetén.

  8. nap Mahé

  Reggeli a szállodában, egész napos szabadprogram, tengerparti pihenéssel.
  Fakultatív programlehetőség: Látogatás a Marine Parkba üvegfenekű csónakkal. A kirándulás nagyszerű lehetőség a trópusi korallzátonyok világának felfedezésére a Seychelles-szigetek egyik víz alatti nemzeti parkjában. Utazás Victoria kikötőjéből hajóval a gyönyörű partok mentén, látogatás Moyenne szigetére, a csodálatos környezet felfedezése, haletetés. A program tartalmazza az ebédet.
  Szállás Mahé szigetén.

  9. nap Mahé

  Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a nemzetközi repülőtérre. Hazautazás menetrend szerinti járatokkal.

  10. nap Budapest

  Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

  Minimum létszám: 10 fő

  Az ár tartalmazza

  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Victoria – Budapest útvonalon, turista osztályon
  • utazás a programok során légkondicionált autóbusszal
  • illetékek
  • 4 éjszakai szállás Praslin és 3 éjszakai szállás Mahé szigetén helyi besorolás szerinti négycsillagos superior szállodák kétágyas szobáiban
  • reggelis ellátás
  • programok során 2 ebéd
  • belépőjegyek
  • magyar idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza

  • félpanziós ellátás felára
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
  • fakultatív programok 
   La Digue és Valle De Mai
   Marine Park és Moyenne
  Nyaralás azonosító száma: 45230

  Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  +36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!