Side utazás Side Village

Nyaralás azonosító szám: 49024
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!
  Információk feltöltés alatt!

  Nyaralás azonosító száma: 49024

  Törökország, Side nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  76.6 %-os elégedettség 3 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
  3.8
  3 értékelés alapján
  Ár-érték arány
  3.8
  Szálloda elhelyezkedése
  3.8
  Ellátás
  3.8
  Szoba elhelyezkedése
  3.8
  Szoba felszereltsége
  3.8
  Tisztaság
  3.8
  Szolgáltatások minősége
  3.8
  További értékelések
  Értékelések

  Szállodáról vélemények, értékelések

  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Tripadvisor vélemények alapján #4 Side Village of 101 B&Bs / Inns in Side utazás 2021.08.05"
  4.0
  Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 80.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Kiváló szálloda pihenésre és kikapcsolódásra. Nagyon elégedettek voltunk. Minden tökéletes volt. A személyzet minden tagja a saját szakterületének szakembere volt. Az étel finom volt, és a személyzet mindig mosolygott. Továbbá könnyedén strandolhat. Minden úgy volt, ahogy lennie kell.. Tripadvisor vélemény"
  5.0
  Írta: Serife | Mikor járt itt? 2021.06.28 - 2021.07.05 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Most jöttünk vissza, hogy 7 napig tartózkodtunk ebben a szállodában. Szép bejárattal és barátságos kerttel rendelkezik. Érkezéskor kaptunk egy kiegészítő ételdobozt, ami kellemes volt, de nem ettük meg a amikor megérkeztünk a szállodába (nagyon kora reggel), csak aludni akartunk, és lefeküdtük kisgyermekes lányunkat. A szobánk felé vezető úton egy szép kerti ösvényen vezettünk fel, hogy megérkezzünk egy szobába/apartmanba, ahol 2 kanapé van a „konyhához” rögzítve, az egyiket ágyként helyezték el, és 2 egyszemélyes ágy került össze, hogy duplaágyat alkossanak. ágy!! És nagyon elavult bútorok .. a falakon por volt az ágy fölött, és a padlónak szüksége volt egy jó felmosóra !! A hálószoba lámpaernyője is lehámlott !! A szobában nem volt ágy, amelyet a foglaláskor kértek, és azt mondták nekünk, hogy reggel fogunk egyet, ami soha nem érkezett meg, amíg ott voltunk. Ennek ellenére az ágy nagyon kényelmes volt, a férjemnek azonban a "kanapén" kellett aludnia, mivel a lányom velem aludt, mivel nincs kiságya! A reggeli szép volt, friss kenyér, salátapehely, főtt tojás, sajt stb Azonban megtehették volna, hogy egy állomás különféle omlettet készít, mert a reggeli kissé ismétlődővé vált. Az ebéd is szép volt, ugyanaz a saláta választás, amely reggeli, ebéd és vacsora volt, ugyanolyan ízletes .. az aukro saláta olyan szép .. és a Nutella és ostya kúp hmmm finom. A személyzet, különösen az étterem személyzete mind kellemes volt, éreztük magunkat szívesen, különösen a lányunknál. Az esti szórakoztatás rendben volt. Nem volt szórakoztató gyerekeknek .. bár a szálloda nagyon gyermekbarát, ami nagyon jó .. van egy játszótere, amelyet a lányunk szeretett, de mindig úgy tűnt, hogy tócsa van a hinták alatt, de látszólag nem zavarta. Összességében a tartózkodásunk meglehetősen kellemes volt, nem értékelném 4* -ra, inkább a 3*.. a fent leírtak miatt. Tripadvisor vélemény"
  2.5
  Írta: Beverley | Mikor járt itt? 2018.09.20 - 2018.09.27 | Értékelése: 50.0% | Részletes értékelés megtekintése

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!