Sunprime Alanya Beach leírása

Információk feltöltés alatt.

Jelmagyarázat

€ = Fizetős szolgáltatás.

Nyaralás azonosító száma: 48250

Törökország, Alanya nyaralás, éves átlaghőmérséklet

82.0 %-os elégedettség 5 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
4.1
5 értékelés alapján
Ár-érték arány
4.1
Szálloda elhelyezkedése
4.1
Ellátás
4.1
Szoba elhelyezkedése
4.1
Szoba felszereltsége
4.1
Tisztaság
4.1
Szolgáltatások minősége
4.1
További értékelések
Értékelések

Szállodáról vélemények, értékelések

Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Tripadvisor szerint 457 értékelés 23. a(z) Sunprime Alanya Beach 455 hotel közül itt: Alanya utazás 2021.02.16"
4.5
Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 90.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"A szálloda 4. útja nagyon különbözött a korábbi látogatásoktól. A személyzet továbbra is nagyon udvarias és barátságos, a tisztítási előírások továbbra is magasak, de az általános szolgáltatás kissé elcsendesedett! Az all incl opciót választjuk, és ugyanannyit fizetünk, mint az előző évben, csak azért, hogy megtudjuk, drámai módon megváltozott a szegényebbeké. Korábbi látogatásai során a reggelit szinte a fantasztikus kilátást nyújtó tengerparton élvezhette, most a konyha zárva tart, és megmutatja a közeli szállodának, ahol enni lehet, ami a kávététára emlékeztet. Az összes belépés most 20.00-kor áll le a korábbi szezonban 22.00-kor. A késő esti kocsma a medence mellett egész héten zárva volt. Mindig örömmel látogatom meg ezt a szállodát, de ebben a szezonban nem kaptuk meg azt, amiért fizettünk, hogy őszinte legyek, becsapva érzem magam mind a tartózkodás, mind az összes választás mellett. A helyes dolog az volna, ha tájékoztatna minket a hatalmas változásokról, mielőtt olyan üdülést adna el, amely nem váltja be az elvárásokat. Tripadvisor vélemény"
2.0
Írta: Likke | Mikor járt itt? 2020.09.10 - 2020.09.10 | Értékelése: 40.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Ebben a szállodafa-időkben jártunk már. Szerettem ezt a helyet. Szép csendes és rendezett. A helyszín tökéletes, a strand közel van. A szobák szépek és az ágyak kényelmesek. A receptin személyzete kedves és segítőkész. Saját edzőteremük van a szállodában. Két medence és rengeteg napozóágy található a strandon"
5.0
Írta: Kellár | Mikor járt itt? 2019.10.01 - 2019.10.08 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Kiváló elhelyezkedés, a főutca közelében, de mégis csendes szálloda. Szobánk tiszta és okos volt. Csak zavaró volt a szomszédos szálloda hangja bizonyos időpontokban. Percek alatt fel- és lefelé, felfelé és lefelé a zene hangerejét. Szakmai és gyerekes volt. Szerencsére 23-kor ért véget. Füldugónk volt, de ez nem segített. Visszajelzést adtam nekik. Kiváló volt a show a szállodánkban. A reggeli és a vacsora remek volt. Különféle olasz, bbq, török és texmexnight változatos és ízletesek voltak. Az ebéd is rendben volt, de nem volt olyan változatos. A snackmenu szintén jó volt, de ez a tartalék ideje 12-17 lehet. A napozóágyak többsége ingyenes volt, és mindig találunk helyet. Szeretnénk, ha több információval rendelkeznénk arról, hogy mi magában foglalja az allinclusive szolgáltatásokat (ala carte, hol szolgálják fel és felsorolják, vacsora a tengerparton stb.), És mi a különbség a szoláriummal fenntartott helyek között a normál helyeknél. A személyzet nagy része barátságos és profi. Pár nem üdvözölte, és kellemetlen volt. Külön köszönet illeti Selma, Okan és más éttermi dolgokat, a „tengerparti fiúkat”, a szakácsokat, Hamamguy-t, a főnök-hölgyet és a főnök-férfit, az resepciós fiúkat és a fiatal lányokat, a csaposokat és természetesen a boldog és barátságos háziasszonyokat. Tripadvisor vélemény"
5.0
Írta: Nennu | Mikor járt itt? 2019.08.10 - 2019.08.17 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
"Élvezetes hetet töltöttem ebben a szállodában a férjemmel és az apámmal. Legfontosabb küldetésünk az volt, hogy pihenjen és együtt töltsön minőségi időt, így eléggé hűtöttünk a tiszta medencéknél. A küldetés teljesült! Összességében nulla panaszunk nincs tartózkodásunkkal kapcsolatban. A reggeli jó és friss volt, a marhahús saláta friss volt, bár lehetett volna tágasabb. Szobáinkból (a férjemmel és én) gyönyörű kilátás nyílt a tengerre, közvetlenül a középső épület negyedik emeletén található Alanya kastély felé. Esténként a színpadon nézhettük a szomszédos szálloda szórakoztató csapatát. Nagyon szórakoztató volt, mivel élveztük az erkélyünkön ülőhelyet, ahelyett, hogy a rácsokat kihúzták volna. Soha nem bosszantottuk a szomszédos szálloda zenéjét, mert mindig kb. m. Az egyetlen kihívás, amivel szembesültünk, az volt, hogy apám szobájának, szintén a földszinti középső épületben, funky csatorna illata volt. Soha nem vált kérdéssé, mert Nadin a recepción hamarosan rendezte, miután apám figyelmeztette őket. Nadin fantasztikus az emberekkel és valóban jó energiát terjeszt körülötte. Őszintén kedves és valóban üdvözölt minket a szállodába. A Sunprime Alanya Beach határozottan egy olyan szálloda, amelyben a jövőben is megszállhatunk. Ugyanakkor annyi hely található a vödörlistánkban, hogy néhány évbe telhet, amíg szükségszerűen visszajutunk Alanyába. Tartsa fenn a jó munkacsoportot, hogy szállodája továbbra is megkülönböztesse magát minden rossz opciótól ugyanabban a, de nagyon kiváló helyen. Tripadvisor vélemény"
4.0
Írta: Erika | Mikor járt itt? 2019.07.10 - 2019.07.17 | Értékelése: 80.0% | Részletes értékelés megtekintése

Segítségre van szüksége?

Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

+ 36 1 785 8492

Kérdése van? Hívjon most!