Tel Aviv - Charter Repülőjegy

Nyaralás azonosító szám: 42887
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!
  Charter repülőjegy:
  Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon, turista osztályon.
  Személyenként 1 db max. 20 kg-os feladott poggyász és 1 db max. 5 kg-os kézipoggyász szállítása díjtalan felnőtt és 2 év feletti gyermek esetén.
  0-2 éves korig a repülőjegy ára 12 000 Ft, feladott poggyászkeret és kézipoggyász 0 kg/fő, valamint a csecsemő üléshellyel nem rendelkezik, az egyik szülő ölében ül.
  Előzetes helyfoglalásra, illetve beültetésre a charterjáraton nincs lehetőség.

  Tervezett menetrend:
  2019. október 12. Budapest – Tel Aviv 11:35 – 15:50 IZ 5938-as járat
  2019. október 20. Tel Aviv – Budapest 16:25 – 18:50 IZ 5937-es járat
  Elutazás előtt szíveskedjen a repülőgép indulási idejét leellenőrizni, menetrendváltozás előfordulhat. A megadott időpontok mindig a helyi időt jelzik.

  Poggyász információ:
  1 db 20 kg-os feladott poggyász szállítása díjtalan, melynek összes mérete nem haladhatja meg a 158 cm-t. Ezen felül 1 db, maximum 5 kg súlyú kézipoggyász vihető fel a fedélzetre.
  A kézipoggyászt az utasnak saját magának be kell tudni tenni a felső poggyásztartó rekeszbe. Amennyiben a kézipoggyász mérete és súlya meghaladja a megengedettet, a csomagot feladott csomagként szállítja a légitársaság, melyért poggyászdíj fizetendő.
  A kézipoggyászban szállított fém körömreszelőt, körömvágó ollót és egyéb vágó- szúrószerszámot nem engedik felvinni a gép fedélzetére. Kérjük, ezért az ilyen jellegű tárgyaikat ne a kézipoggyászukba csomagolják! A kézipoggyászból az Utas-biztonsági Szolgálat által eltávolított, a repülés biztonságát veszélyeztető eszközöket az illetékes szerv megsemmisíti.
  A biztonsági előírásoknak megfelelően a kézipoggyászban csak kis mennyiségű folyadék vihető fel a fedélzetre, amit egyenként maximum 100 milliliteres (1 dl) egyedi kiszerelésben személyenként maximum 1 literes űrtartalmú, újrazárható, átlátszó nejlon zacskóba kell tenni. Folyadék alatt értendő: víz és egyéb innivalók, levesek és szirupok, krémek, testápolók, olajok, naptejek, parfümök, spray-k, zselék (beleértve a hajzselét és tusfürdőt is) túlnyomásos kiszerelésben lévő szerek, (beleértve a borotvahabot, és minden más habot, dezodort), fogkrémek, folyékony-szilárd keverékek, szempillafesték, és minden más hasonló állagú termék.
  A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!
  Az ár tartalmazza
  • utazás az Arkia légitársaság charter repülőjáratával Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon
  • illeték
  • feladható 20 kg-os poggyász
  • 5 kg-os kézipoggyász
  • a fedélzeten szendvics és ital


  Nyaralás azonosító száma: 42887

  Izrael, Izraeli körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!