Mesés Sziám és Észak-thaiföld körutazás és nyaralás

Nyaralás azonosító szám: 34067
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Leírás

  1. NAP Utazás Bangkokba
  Repülés Budapestről Thaiföldre, átszállással.

  2. NAP Érkezés Bangkokba
  Érkezés Bangkokba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, transzfer a hotelbe. Szállás 2 éjszakára: Royal Princess Lanluang****

  3. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV ebéddel: egész napos bangkoki városnézés. A Királyi Palota épületei számos funkciót látnak el: található itt Temetkezési Palota, Fogadó Palota, Trónterem, Koronázási Terem, Királyi Vendégház. Thaiföld 3 legfontosabb szentélye is részét képezi túránknak: What Phra Kaew, a Smaragd Buddha templom, a Wat Pho, azaz Fekvő Buddha, a Wat Traimit – az Arany Buddha templom. Ebéd egy étteremben. Majd hajókázás a megejtően szép Chao Praya folyón, a Thonburi csatornáknál. A hosszúfarkú csónakkal utazva képet kaphatunk arról, hogy ez a vízi közlekedési útvonal milyen fontos szerepet tölt be még mindig Bangkok életében. A város szimbólumának számító Wat Arun – Hajnal Szentély impozáns látványt nyújt. Siam Niramit Show (vacsoracsomag része): A világszínvonalú műsor során a legfejlettebb technológia segítségével festenek képet Thaiföld művészetéről és kulturális örökségéről, több, mint 150 fellépő és 500 jelmez segítségével. A show színhelye egy gigantikus színpad, melyet a Guiness Rekordok Könyve is jegyez.

  4. NAP Bangkok –Ayutthaya-Sukhothai
  Ayutthaya felé indulunk. A Bang Pa In, IV. Rama király nyári palotája a thai, kínai és gótikus építészet stílusjegyeinek ötvözete. Az Ayutthaya Történelmi Park méltóságteljes romok formájában őrzi a régi nagyság fényét. Az 1350-ben alapított fővárost burmaiak pusztították el, napjainkban is archeológiai terület. Folytatjuk utunkat. Szállás: Sukhothai Treasure Resort and Spa****

  5. NAP Sukhotai – Chiang Rai Sukhothai
  Történelmi Park csodás emlékei segítségével teszünk időutazást letűnt korok világába. Sukhothai a 13. században fővárosi szerepet töltött be. Megállunk a Phayao-tónál, ÉszakThaiföld legnagyobb édesvízi tavánál, melynek a hegyek festői hátteret biztosítanak. Szállás: Wiang Inn Hotel**** Chiang Rai.

  6. NAP Chiang Rai – Chiang Mai
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV: az Arany Háromszög, a világ egyik nagy ópiumtermelő övezete, ez Laosz, Burma és Thaiföld határának találkozása a Mekong-folyónál. Az ópium múzeum bepillantást enged e szer múltjába. Az egész csoport Chiang Raiból Chiang Mai felé megáll Wat Rong Khun-nál. A Fehér Templom egy kortárs buddhista szentély, fehér építészeti csoda. Művészeti kiállításnak ad otthont: a festmények között találhatunk akár George Busht vagy Keanu Reevest ábrázolót is. Utazás Chiang Mai-ba. Szállás 2 éjszakára: Amora Tapae Hotel**** Chiang Mai.

  7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV (ebéddel): elefántfarm, hegyi törzsek faluja és Doi Suthep. Az elefántfarmon sokat megtudhatunk a központról, céljaikról. Megtekintjük az ormányosok kiképzési helyét, átélhetjük etetésük élményét is. A Baan Tong Luang faluban hegyi törzsek életét ismerhetjük meg (Karen, Hmong, Akha, hosszúnyakúak, Palong, stb). Ebéd egy étteremben. Délután a Doi Suthep vár ránk. Chiang Mai egyik legszebb szentélye egy hegy tetejéről tekint le az alatta fekvő városra.

  8. NAP Chiang Mai – Phuket
  Transzfer a Chiang Mai repülőtérre. Repülés a tengerparti nyaralás helyszínére, Phuketre. Landolás után transzfer a hotelbe. Szállás: Best Western Phuket Ocean Resort****

  9-13. NAP Tengerparti nyaralás
  Phuket a legnagyobb thai sziget, olyan, akár egy valóra vált álom. A tenger lélegzetelállító smaragdzöldje, a homok vakító fehérsége, a hullámokból itt-ott kimagasodó, mindenféle formájú mészkősziklás képződmények láttán úgy érezzük, hogy ennél szebb hely a gondtalan vakációra nem is létezhet.

  14. NAP Hazautazás
  Transzfer a repülőtérre, és repülés átszállással Magyarországra.

  15. NAP Hazaérkezés
  Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

  Fontos Információk!
  Útlevelének érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig!
  Fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség.
  A programváltozás jogát fenntartjuk!
  Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést

  Az ár tartalmazza

  Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in.
  Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Repülést Phuket szigetére: Belföldi repülőjárattal.
  Kirándulóprogramokat: Ayutthaya, Sukhothai, Chiang Rai, Phuket, stb. Minőségi szállásokat: Vendégeink a körutazás alatt 4 csillagos hotelekben, a tengerparti nyaralás alatt a Best Western Phuket Ocean Resort hotelben kapnak elhelyezést. Reggelit: Az utazás minden napján svédasztalos reggeli. Magyar nyelvű idegenvezetést Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

  Egyéb

  Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 123.900 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 129.990 Ft/fő Helyi adó (helyszínen fizetendő): mértéke éspénzneme a helyi előírásoknak megfelelően alakul Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (5 alkalommal a hotelben és 1 alkalommal Nitrin Show étkezéssel): 47.680 Ft/fő Vacsora a tengerparti nyaralás ideje alatt: 54.080 Ft/fő Fakultatív programcsomag (városnézés Bangkokban, elefántfalu, Doi Suthep és helyi törzsek faluja, fél napos kirándulás az Aranyháromszögbe): 39.990 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 9.000 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 8.475 Ft/fő

  Fakultatív programok

  Fakultatív programcsomag: 39.990 Ft/fő • Városnézés Bangkokban Egész napos bangkoki városnézés vár ránk. A Királyi Palota épületei számos funkciót látnak el: található itt Temetkezési Palota, Fogadó Palota, Trónterem, Koronázási Terem, Királyi Vendégház. Thaiföld 3 legfontosabb szentélye is részét képezi túránknak: What Phra Kaew, a Smaragd Buddha templom, a Wat Pho, azaz Fekvő Buddha, a Wat Traimit – az Arany Buddha templom. Ebéd egy étteremben. Majd hajókázás a megejtően szép Chao Praya folyón, a Thonburi csatornáknál. A hosszúfarkú csónakkal utazva képet kaphatunk arról, hogy ez a vízi közlekedési útvonal milyen fontos szerepet tölt be még mindig Bangkok életében. A város szimbólumának számító Wat Arun – Hajnal Szentély impozáns látványt nyújt. • Elefántfalu Az elefántfarmon sokat megtudhatunk a központról, céljaikról. Megtekintjük az ormányosok kiképzési helyét, átélhetjük etetésük élményét is. • Doi Suthep és helyi törzsek faluja A Baan Tong Luang faluban hegyi törzsek életét ismerhetjük meg (Karen, Hmong, Akha, hosszúnyakúak, Palong, stb). Ebéd egy étteremben. Délután a Doi Suthep vár ránk. Chiang Mai egyik legszebb szentélye egy hegy tetejéről tekint le az alatta fekvő városra. • Fél napos kirándulás az Aranyháromszögbe Az Arany Háromszög, a világ egyik nagy ópiumtermelő övezete, ez Laosz, Burma és Thaiföld határának találkozása a Mekong-folyónál. Az ópium múzeum bepillantást enged e szer múltjába. Fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség.

  Hotel

  A körutazás alatt: - Royal Princess Larnluang****, Bangkok http://www.royalprincesslarnluang.com/ - Sukhothai Treasure Resort and Spa**** http://www.sukhothaitreasure.com/#5 - Wiang Inn Hotel****, Chiang Rai http://www.wianginn.com/ - Amora Tapae Hotel****, Chiang Mai https://www.amorahotels.com/hotels/amora-hotel-chiang-mai A tengerparti nyaralás - rész alatt: - Best Western Phuket Ocean Resort**** http://www.phuketocean.com/ Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
  Nyaralás azonosító száma: 34067

  Thaiföld, Thaiföldi körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  +36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!