Hongkong Bangkok Dubai körutazás

Nyaralás azonosító szám: 42809
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Leírás

  1. NAP | Utazás Hongkongba
  Repülés Hongkongba Budapestről átszállással.

  2. NAP | Érkezés Hongkongba
  Idegenvezetőnk fogadja Önt Hongkongban. Szállás 3 éjszakára: Hotel Dorsett Tsuen Wan ****

  3. NAP | Kowloon-kirándulás
  Félnapos Hongkong-városnézés: a Victoria-csúcsról lélegzetelállító kilátás nyílik. Az Aberdeen kikötőnél található úszó faluban az itteniek kis hajókon élnek, és ritkán mennek ki a szárazföldre. A Repulse-öböl a gazdagok és hírességek övezete.

  4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Szabadidő v. fakultatív (egész napos): komppal jutunk át Makaóra, Kína másik speciális közigazgatási területére, melyet a világ kaszinó központjaként tartanak számon. Sok épület az UNESCO-Világörökség része, ezeket megpillantjuk a nap során. Felkeressük a világ legnagyobb kaszinó-komplexumát, a The Venetian-t.

  5. NAP | Hongkong városnézés – repülés Bangkokba
  A félnapos program során a gyümölcs-és zöldségpiac, a jadepiac, a virág-és madárpiac nyüzsgése láttán kapkodjuk a fejünket. A Wong Tai Sin szentélyben a jószerencséért imádkozók, a jövendőmondók által teremtett hangulatba csöppenünk bele. Sétát teszünk a Csillagok Sugárútján. Transzfer a repülőtérre, repülés Thaiföldre. Szállás: X2 Vibe Bangkok Sukhumvit ***

  6. NAP | Bangkok: Királyi palota és szentélyek
  Félnapos kirándulásunkon megismerkedünk a Királyi Palotával, a Wat Traimit (Arany Buddha), Wat Pho (Fekvő Buddha) és a What Phra Kaew (Smaragd Buddha) templommal. Visszatérés a hotelbe.

  7. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Ayutthaya
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV (egész napos): Ayutthaya-ban felkeressük Mongkol Borpith-t, Wat Phra Srisanpetch-t, Wat Lokaya fekvő Buddháját és Wat Mahadhatot. Majd Wat Yai Chai Mongkollal és Wat Chai Wattanaram-mal ismerkedünk. Amennyiben az időjárás és a folyó viszonyai engedik, hajóról is megcsodálhatjuk az ősi várost. Visszatérés a hotelbe.

  8. NAP | Vonat-és úszópiac, hajós vacsora (vacsoracsomag)
  Felkeressük a vonat- és az úszópiacot. Előbbinél az árusok odébb húzzák az árujukat, hogy helyet adjanak az áthaladó járműnek. Az úszópiacon örök emléket ígér a látvány, ahogy a gyümölcsök és egyéb csemegék gazdát cserélnek. Amennyiben kérte vacsoracsomagunkat, este hajós vacsora. Visszatérés a hotelbe.

  9. NAP | Utazás Dubaiba
  Kijelentkezés a hotelből, majd repülés Bangkokból Dubaiba. Szállás 5 éjszakára: Hampton by Hilton Dubai***+

  10. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
  Modern Dubai, Burj Khalifa belépővel
  Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Dubai modern arca. Az ország jelképe a Burj Al Arab luxushotel. A Dubai Marina három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. A Jumeirah Pálma szigeten villák sorakoznak. A Burj Khalifa felhőkarcoló 828 méter magasra tör. A Dubai Mall a világ legnagyobb bevásárlóközpontja. Este hajós vacsora, amennyiben kérte vacsoracsomagunkat.

  11. NAP | Abu Dhabi
  A Nagymecset a keleti mesék világát idézi. A Union Square betekintést nyújt a múltba. A Corniche sétányon haladunk át, majd megérkezünk az Örökség faluba. Az Emirates Palace hotelt is megpillanthatjuk. Felkeresünk egy szőnyegkereskedést.

  12. NAP | Régi Dubai, Szabadidő vagy fakultatív program
  Sivatagi szafari
  A széltornyos házak a Bastakia történelmi negyed jellegzetességei. Az Al Fahidi erőd ad otthont a Dubai Múzeumnak. Kihagyhatatlan a tradicionális hajóval, az abrával tett utazás. Elvarázsol minket a fűszerpiac. Egy aranyüzletben lehetőség nyílik ékszerek, egy bőrkabátüzletben pedig divatos termékek vásárlására. Szabadidő, vagy FAKULTATÍV: terepjáró autóval hódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg.

  13. NAP | Sharjah, Ajman
  Félnapos kirándulásunk keretében két újabb emírséggel ismerkedhet meg. A korallkőből épült házak, a bazárok, a múzeumok különleges hangulatúvá teszik Sharjah-t. A hét emírség közül Ajman a legkisebb. Itt kis panorámabuszos-városnézés vár ránk.

  14. NAP | Hazautazás
  Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg Budapestre.

  FONTOS INFORMÁCIÓK:
  Az utazáshoz olyan útlevél szükséges, mely a visszautazástól min. 6 hónapig érvényes! Hongkongba nem szükséges vízum (amennyiben az utasok nem mennek Kína szárazföldi területére). Thaiföldre és Dubaiba sem szükséges vízum. Fakultatív programok vásárlására előzetesen, vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 25 fő) szükséges! Háromfős foglalás (három fő egy szobában) nem tehető ennél a programnál. Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú szállodákban biztosítunk elhelyezést!

  Az ár tartalmazza

  Repülőjegyet: Oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in. Transzfereket Kirándulóprogramokat Szállást 3 és 4 csillagos hotelekben Reggelit Magyar nyelvű idegenvezetést:

  Egyéb

  Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Repülőtéri illeték: 162.000 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 149.990 Ft/fő/hét Idegenforgalmi adó: a helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb. 20 dirham/szoba/éj) Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (Thaiföldön hotelvacsorák a 6, 7. napon és egy hajós vacsora, Dubaiban 3 hotelvacsora és egy hajós vacsora): 66.000 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Makaó, Ayutthaya, Modern Dubai és Burj Khalifa belépővel, sivatagi szafari): 99.000 Ft/fő Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 7.980 Ft/fő

  Fakultatív programok

  Hotel

  Járatok

  Nyaralás azonosító száma: 42809

  Thaiföld, Thaiföldi körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  +36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!