Tunézia Hammamet nyaralás last minute utazás akciós üdülés

Ezen az oldalon 35 szálloda közül választhat.

 • PAMED Kiállítás
  25.2021. May
  PAMED Kiállítás2021. May 25. 08:002021. May 28. 08:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  Az állattenyésztés, a tenyésztés és a mezőgazdasági eszközök mediterrán kiállítása. Az eseményen továbbá mezőgazdasági eszközök, berendezések, helyi termékek is kiállításra kerülnek. A PAMED kiállítás nagyon fontos esemény a régióban. A szervezők jelenleg a nyugat-afrikai országok helyi partnereivel, valamint a nemzeti és nemzetközi szervezetekkel dolgoznak azon a célon, hogy a PAMED még jobban megnyíljon Afrika előtt. A kiállítóknak minden logisztikai eszközt rendelkezésre bocsátanak, hogy saját workshopot hozhassanak létre, így új ügyfeleket szerezve. A Pamed Kiállítás az állati termelés és az exportra szánt mezőgazdasági termékek mediterrán kiállítása, az egyik legnagyobb kiállítás ezen a területen. Az expo most bemutatja a mezőgazdasági terület legújabb fejlesztéseit, a kutatástól a mezőgazdaság előmozdítását célzó berendezésekig.
 • Nemzetközi Konferencia a Cyber management-ről és a mérnöki munkáról
  26.2021. May
  Nemzetközi Konferencia a Cyber management-ről és a mérnöki munkáról2021. May 26. 08:002021. May 28. 22:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  A CyMaEn konferencia célja, hogy szakértőket, kutatókat, professzorokat, szakembereket és hallgatókat gyűjtsön mind a menedzsment, mind a mérnöki szakterületen, hogy megosszák tudásukat és ismereteiket egymással. Az információs rendszerek, a döntési rendszerek, a mesterséges intelligencia, a robotika, a nagy adat, az összekapcsolt rendszerek átalakítják a menedzsmentet és a mérnöki tudományt, és így alakítják át az üzletet és az ipart. A konferencia középpontjában az áll, hogy miként lehet integrálni a számítógépes technológiákat az emberi szervezetekbe.
 • Hammamet Nemzetközi Fesztivál
  14.2021. June
  Hammamet Nemzetközi Fesztivál2021. June 14. 09:002021. July 15. 22:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  A Hammamet Nemzetközi Fesztivál egy minden évben megrendezett kulturális esemény, amelyet 1964 óta tartanak meg a tunéziai Hammamet tengerparti városában. A kulturális központ és a fesztivál a Kulturális és Örökségvédelmi Minisztérium felügyelete alá tartozik, amely ezeket irányítja és kinevezi igazgatóját. A finanszírozás főként intézményi támogatásokból és esetenként magánszponzorokkal kötött partnerségekből áll.
 • A Színek Fesztiválja - FOC
  27.2021. June
  A Színek Fesztiválja - FOC2021. June 27. 07:002021. June 27. 23:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  A Színek Fesztiválja egy kulturális, művészeti és zenei esemény, amely egyedülálló légkörben egyesül a színek karneválján keresztül. Az elmúlt években is megrendezett eseményen évente több ezer ember vett részt, és számukra eddig ismeretlen rituálékkal és kultúrákkal találkozhattak. Ez az esemény fontos alkalom arra, hogy Tunéziát az egész világon mint különféle események befogadó országát népszerűsítsék, így az esemény valójában a szórakozás, az összetartozás és a szeretet ünnepe.
 • TOGS Csúcstalálkozó
  23.2021. September
  TOGS Csúcstalálkozó2021. September 23. 10:002021. September 25. 18:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  Ennek az eseménynek a célja az olaj és gáz ágazatok népszerűsítése. Így a nemzeti és nemzetközi vállalatok vezérigazgatói, igazgatói, általános vezetői, vezető tanácsadói, mérnökei és szakemberei találkozhatnak, megvitathatják és cserélhetik tapasztalataikat. Az érdeklődőket egy kiállítás is várja.