Usa - Kanada Családi Nyaralás

Nyaralás azonosító szám: 34079
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Szállás leírása

  12 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi standard kategóriájú) szállodák kétágyas szobáiban, reggelivel.
  Gyermek elhelyezése: legfeljebb két 14 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában. 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db kisebb méretű franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

  Körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

  Toronto - Niagara-vízesés - Manhattan - New York - Orlando / Florida - Orlando - Miami

  Családi nyaraláshoz válassza egyedülálló USA-Kanada körutunkat, mely minden korosztály számára felejthetetlen élményeket kínál!
  Niagara-vízesés - vigyázat! Ön sem fogja megúszi a kalandot száraz bőrrel, azonban a színes esőkabátokról gyorsan lepereg a víz! New Yorkban idegenvezetőnk tolmácsolásában kelnek életre a városi legendák. A metropolisztól nem kell fájó szívvel búcsúzni, mert az utazás java még hátravan! A napfényes Florida igazán élményteli napokat ígér. Az orlandói szórakoztató parkok gyermeknek és felnőtteknek egyaránt remek kikapcsolódást nyújtanak. A kalandokban bővelkedő napok méltó levezetése egy kis lazítás a világ egyik legmenőbb helyén, a Miami South Beach-en.

  Program

  1. nap Budapest - Toronto
  Elutazás Budapestről Torontóba repülőgéppel, átszállással. Az esti érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Torontóban.

  2. nap Toronto
  Délelőtt félnapos autóbuszos városnézés Torontóban: Yonge Street, Parlament, Eaton Center, CN Tower. Délután továbbutazás a lenyűgöző Niagara-vízeséshez, mely természetes határt képez az Egyesült Államok és Kanada között. A vízesés moraja már kilométerekről hallható, a felszálló vízpára pedig látható, mégis örökre belevésődik a látogatók emlékezetébe az első pillantás. A víz élénk kékjének és a zuhatagok fehér habjának látványa életre szóló élményt jelent. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a dübörgő Patkó-zuhataghoz és vacsora a Skylon Tower panoráma éttermében. Szállás a vízesés közelében.

  3. nap Finger Lakes-tóvidék - New York
  Reggeli indulás déli irányba a Finger Lakes tóvidékén át. Első állomás a Seneca-tó, rövid pihenő Watkins Glenben. Várható érkezés a „Nagy Almába” az esti órákban. Szállás Manhattanben.

  4. nap New York
  Félnapos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Metropolitan múzeum, Fifth Avenue, Szent Patrik-katedrális, Rockefeller Center, Grand Central Terminal. Délután szabadprogram, este fakultatív New York by night program.

  5. nap New York
  Félnapos autóbuszos városnézés Manhattanben: Greenwich Village, Empire State Building, Vasalóház, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, World Trade Center emlékhely, Brooklyn híd. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból. Fakultatív programlehetőség: Broadway show, egy musical megtekintése.

  6. nap New York - Orlando
  Transzfer a repülőtérre, majd elutazás belföldi repülőjárattal Floridába, a szórakoztató parkok világába. Szállás Orlandóban.

  7-9. nap Orlando
  Az Orlandóban töltött 3 nap elegendő 3 park meglátogatására. Válasszon ajánlatainkból!
  Magic Kingdom - egy varázslatos nap Mickey egér otthonában, a Walt Disney World legelső és legfontosabb parkjában. Fő attrakciója a Main Street U.S.A. amely számos fényképen szerepel: az út végén Hamupipőke kastélya áll – általában ez a kép lebeg a szeme előtt mindenkinek, ha a Disney Worldre gondol. Életre kelnek az ismert figurák, a látogatók találkozhatnak a híres mesehősökkel, zárásként pedig megcsodálhatják a tűzijátékot!
  Universal Studios - a filmek világába kalauzolja el az érdeklődőket és minden korosztály számára izgalmas programot ígér: a stúdióban, ahol filmeket és TV sorozatokat forgatnak. A parkban a látogatók részesei lehetnek a Men in Black, Múmia, E.T., Viszsza a jövőbe, Cápa, Shrek filmek akció jeleneteinek.
  Sea World - a víz alatti élővilág élménydús bemutatása mellett különböző showműsorok szórakoztatják a közönséget; delfinek, fókák, cápák és pingvinek részvételével. A legnagyobb vízalatti akváriumon mozgó járda visz keresztül, hogy a látogatók megcsodálhassák a vízalatti világot. Aki izgalmakra vágyik, több hullámvasút, játék közül is választhat.

  10. nap Miami Beach
  Elutazás autóbusszal a napfényes Miami Beachre. Útközben látogatás Cape Canaveralban a Kennedy Űrközpontban, ahonnan az Apollo program keretében útnak indult Neil Armstrong Hold-expedíciója. Szállás Miami Beach-en.

  11-12. nap Miami Beach
  Florida állam legismertebb üdülőhelye Miami Beach, mely a fürdőzés és az éjszakai élet szerelmeseinek kedvelt célpontja. Napfény, óceán, homokos strandok, s számos szórakozási lehetőség várja az odalátogatót. Pihenés az óceánparton, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás az Everglades Nemzeti Parkba, ahol a lápvilágban 300 őshonos madárfaj mellett aligátorok is élnek. A túra során a résztvevők aligátor show-t tekintenek meg. Szállás Miami Beach-en.

  13. nap Miami - Budapest
  Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással Budapestre.

  14. nap Budapest
  Hazaérkezés Budapestre a menetrend függvényében.

  Minimum létszám: 20 fő

  Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 14 000 Ft/fő/engedély áron.
  Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.
  Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

  Az ár tartalmazza

  • utazás repülőgéppel, átszállással Budapest - Toronto / New York - Orlando / Miami - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
  • 12 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi standard kategóriájú) szállodák kétágyas szobáiban
  • reggelis ellátás
  • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel
  • magyar idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza

  • ESTA engedély
  • eTA engedély
  • baleset, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
  • borravalók
  • fakultatív programok
   (minimum létszám: 15 fő)
   - Vacsora a Skylon Towerben és hajózás a vízeséshez
   - New York by night
   - Broadway Show
   - Disneyland Magic Kingdom belépőjegy
   - Universal Studios belépőjegy
   - Seaworld belépőjegy
   - Everglades Nemzeti Park kirándulás  


  Nyaralás azonosító száma: 34079

  USA, USA körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 84 92

  Kérdése van? Hívjon most!