Szállás leírása

9 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos) szállodák kétágyas szobáiban.
Gyermek ár: legfeljebb két 6-16 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában. 3, vagy 4 fő esetén a szobában 2 db kisebb méretű franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

New York / Manhattan - Toronto - Amish Country - Gettysburg - Washington DC - Philadelphia - New York
Az USA keleti partjának történelmi városai, égbeszökő felhőkarcolói és természeti csodái páratlan körutazásra hívogatnak. A „Nagy Almából” nem lehet elég nagyot harapni, hogy beteljünk vele. Manhattan éjszakai fényei és az Empire State Building tetejéről nyíló panoráma semmihez sem fogható. New York nyüzsgése éles kontrasztot alkot a Finger Lakes gyönyörű tóvidékével és a csodálatos szépségű Niagara-vízeséssel, ahonnan még egy torontói látogatásra is lehetőség nyílik az amerikai keleti-parti körutazás során. Amish Country különös világa, Washington, a főváros, Philadelphia macskaköves sikátorai mind a keleti part palettájának egy színe - és a körutazás egy-egy állomása.

1. nap Budapest - New York

Elutazás repülőgéppel Budapestről New Yorkba átszállással. Az érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Manhattanben.

2. nap New York / Manhattan

Egész napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Greewich Village, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, 9/11 Emlékhely. Manhattan híres panorámája megtekinthető egyénileg az Empire State Building tetején lévő kilátóból. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból, majd hajóval átkelés a Szabadság-szigetre. Szállás Manhattanben.

3. nap New York

Szabadprogram a „Nagy Almában”. Fakultatív programlehetőség: 12-15 perces helikoptertúra Manhattan felett vagy belépés a város fölé magasodó Top of the Rock kilátóba, ahonnan rálátás nyílik az Empire State Building-re is. Szállás Manhattanben.

4. nap Seneca-tó / Watkins Glen - Niagara-vízesés

Reggeli után utazás autóbusszal északi irányba a Finger Lakes tóvidéken át. Első állomás a Seneca-tó, ahol rövid pihenő és borkóstolási lehetőség Watkins Glenben. Az utazás folytatása a föld egyik természeti csodájához, a Niagara-vízeséshez. Szállás a vízesés közelében.

5. nap Niagara-vízesés - Toronto

Reggeli után a vízesés felfedezése egyénileg vagy részvétel az idegenvezető által ajánlott fakultatív programon: a „Hornblower” elnevezésű hajós programon, mely keretében hajókázás a dübörgő Patkó-zuhataghoz és ebéd a Skylon Tower panoráma éttermében, ahonnan szép látvány tárul a Niagarára. Délután kirándulás autóbusszal Torontóba, ismerkedés a kanadai város látnivalóival. Szállás a vízesés közelében.

6. nap Amish Country

Reggeli, majd továbbutazás Amish Country-ba, a XVII. századi európai kultúrát és hagyományokat máig hűen megőrző „amis” közösség által lakott vidékre. Szállás Lancaster környékén.

7. nap Gettysburg - Washington környéke

Utazás déli irányban az Appalache hegységen át a vadregényes Susquehanna-folyó mentén. Megálló Gettysburgben, ahol az amerikai polgárháború egyik legnagyobb csatája zajlott. Délután érkezés az ország fővárosába Washingtonba, a szállás elfoglalása.

8. nap Washington

Egész napos városnézés az Államok fővárosában: Capitolium, Fehér Ház megtekintése kívülről, a Washington emlékmű, Vietnámi Veteránok Emlékműve, Jefferson-emlékmű, Lincoln emlékmű, a II. Világháborúban elesett katonák emlékére állított Iwo Jima-emlékmű, az Arlingtoni Nemzeti Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyugszik. Szállás Washingtonban.

9. nap Philadelphia

Elutazás autóbusszal a nemzet bölcsőjének is nevezett Philadelphiába, ahol az Alapító Atyák egykor aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot és az Alkotmányt. Félnapos városnézés: Independence Hall, Liberty Bell, Városháza, Rocky lépcsősora. Szállás Philadelphia környékén.

10. nap New York - Budapest

Utazás New Yorkba a repülőtérre, útközben pihenő és vásárlási lehetőség egy bevásárlóközpontban, majd utazás repülőgéppel Budapestre az esti órákban.

11. nap Budapest

Megérkezés a menetrend függvényében.

Mimimum létszám: 20 fő.

Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 10 000 Ft/fő/engedély áron.
Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.
Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

Az ár tartalmazza

 • utazás repülőgéppel, Budapest - New York - Budapest útvonalon, átszállással, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 9 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos) szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel
 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

 • ESTA engedély
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok
  (minimum létszám: 15 fő)
  - New York - helikopterezés
  - Top of the Rock kilátó
  - Niagara - hajózás és ebéd a kilátóban


Nyaralás azonosító száma: 32486

USA, USA körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

Kérdése van? Hívjon most!