USA körutazás nyaralás Amerikai Egyesült Államok utazás last minute olcsó akciós körutak.

Ezen az oldalon 12 szálloda közül választhat.

 • AMGA - Amerikai Orvosi Szövetség Éves Konferencia
  29.2023. March
  AMGA - Amerikai Orvosi Szövetség Éves Konferencia2023. March 29. 10:302023. April 01. 19:30
  Chicago, USA (Amerika)
  Az Amerikai Orvosi Szövetség Éves Konferenciáján az orvosok és az egészségügyi rendszerek vezetői összeülnek, és közösen megoldásokat keresnek a kiváló minőségű, hatékony, de megfizethető betegellátás megvalósítására. Más egészségügyi konferenciákkal ellentétben az AMGA konferenciája kifejezetten olyan vezető pozícióban lévő orvosoknak és vezetőknek szól, akik felelősek egy jobb egészségügyi rendszer létrehozásáért.
 • Életmentők Konferenciája - Autópálya Biztonsági Prioritások
  02.2023. April
  Életmentők Konferenciája - Autópálya Biztonsági Prioritások2023. April 02. 10:002023. April 04. 18:00
  Seattle, USA (Amerika)
  A konferencia egyesíti a közlekedésbiztonsági és közegészségügyi szakembereket, kutatókat, érdekképviseleteket, szakembereket és hallgatókat, akik megvitatják a már bevált és új ötleteket és innovációkat az emberek biztonsága érdekében. Körülbelül 2 ezer résztvevőre számítanak számos területről, mint például autópálya-biztonsági tisztviselő, rendészek, gyermekbiztonsági képviselők, oktatók, technikusok.
 • ICPA Nemzetközi Kereskedelmi Konferencia
  24.2024. March
  ICPA Nemzetközi Kereskedelmi Konferencia2024. March 24. 09:002024. March 27. 20:00
  San Diego, USA (Amerika)
  Az ICPA azért jött létre, hogy kiszolgálja a nemzetközi kereskedelemi szakemberek igényeit. Az Egyesület már több, mint 3 ezer taggal büszkélkedhet a világ minden tájáról. Az ICPA egy nonprofit, globális kereskedelmi közösség, amelynek feladatai közé tartozik, hogy biztosítsa a lehetőségeket és forrásokat a nemzetközi kereskedelemben résztvevők számára. Céljai továbbá, hogy online hálózatot hozzanak létre a globális import és export problémáinak megoldásához, terjessze a nemzetközi kereskedelemmel kapcsolatos fontos információkat, illetve oktatást biztosítson.