USA - Nyugati Part És A Grand Kanyon - Csoportos Körutazás

Nyaralás azonosító szám: 32481
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!

  Usa - A Nyugati Part Fényei és A Grand Canyon

  Kalifornia és a nyugati part legszebb nemzeti parkjai

  Fedezze fel július 10-én induló utunkon Kaliforniát és az USA legszebb nemzeti parkjait és élvezze a lenyűgöző Grand Canyon szépségét AJÁNDÉK helikopteres kirándulásunkon. A promóció időtartama: 2023. május 10. - június 15.

  Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

  Los Angeles Santa Monica Kingman Grand Canyon Powell-tó Horseshoe Bend - Bryce Canyon Hoover-gát Las Vegas Calico Fresno Yosemite Nemzeti Park San Francisco

  Az Egyesült Államok csillogó nagyvárosai - Los Angeles, Las Vegas, San Francisco - mellett természeti csodákban is bővelkedik az USA nyugati partjának szépségeit bemutató körutazás, amely Amerika négy lenyűgöző nemzeti parkjába: a Yosemite-be, a Bryce Canyonhoz és a Grand Canyonhoz is ellátogat. A körutazás Los Angelesben kezdődik, amely Amerika egyik leghíresebb városa, hiszen a sztárok tengerparti metropoliszában a hollywoodi hírességek (kéz-és) lábnyomain lépkedhetünk. De az út során San Francisco utcái sem maradnak felderítetlenül. San Francisco az USA egyik legizgalmasabb városa, ahol együtt sütkérezni az oroszlánfókákkal a Fisherman's Wharf-ben vagy siklóval utazni a meredek utcákon páratlan élmény. Amerika nyugati partjának híres nemzeti parkjai főként természeti képződményeikkel ejtenek ámulatba. Az USA legszebb nemzeti parkjai közé tartozó Brice Canyon erózió alakította, csúcsos kőoszlopainak "erdeje" olyan, akár egy szürreális fantázia ország. Az "USA körutazás Nyugati part fényei és a Grand Canyon" utazás érinti a Grand Canyon völgyszurdokát is, amely 17,5 millió éves, a Colorado folyó 6 millió évig tartó szobrászmunkája lenyűgöző szépségű tájat hozott létre.

  1. nap • Budapest Los Angeles

  Elutazás repülőgéppel Budapestről Los Angelesbe átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben.

  2. nap • Los Angeles

  Panorámás városnézés az angyalok városában: El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon, a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután szabadprogram, vagy felár ellenében belépőjegy a Universal Studios látványos szabadidő- és szórakoztatóparkjába, ahol a leghíresebb és legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Szállás Los Angelesben.

  3. nap • Santa Monica Kingman környéke

  Délelőtt séta Santa Monica tengerparti strandján és a híres mólón. Délután továbbutazás a Mojave sivatag érintésével, változatos természeti képződményeket felvonultató tájon Kingman környékére, ahol szállás. Arizona állam kisvárosa az egykor forgalmas 66-os út egyik fontos csomópontjaként ismert.

  4. nap • Grand Canyon

  Elutazás a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdokhoz, a Grand Canyonhoz. A kopár, óriás vörös sziklák szabdalta völgyeket látva lehet érezni csak igazán a természet lenyűgöző erejét. Fakultatív programlehetőség: helikoptertúra a Grand Canyon felett. Szállás a kanyon környékén.

  5. nap • Powell-tó Horseshoe Bend Bryce Canyon

  A reggelit követően utazás a Powell-tó partjára melyet a Colorado folyóból mesterségesen rekesztettek le a környék áramellátásának biztosítására. Manapság népszerű pihenőhely, lakóhajóval és kirándulóhajókkal látogatják a vízisportok szerelmesei. Útközben látogatás a Horseshoe Bend patkó alakú kanyarulatához a Colorado-folyón. A népszerű látványosság érdekessége, hogy a folyó 270 fokban kanyarodik egy kiemelkedő szikla körül, páratlan panorámát nyújtva ezzel kirándulóknak. Délután utazás tovább a Bryce kanyon csipkézett, varázslatos rózsaszín természeti képződményekben gazdag vidékén. Szállás a kanyon környékén.

  6. nap • Bryce Canyon Las Vegas

  Továbbutazás autóbusszal Nevadába, a szerencsejáték fővárosába. Várható érkezés a délutáni órákban, majd szabadprogram. Sötétedés után érdemes sétát tenni a város főutcáján, a Strip-en, avagy Las Vegas Boulevardon! Szállás Las Vegasban.

  7. nap • Las Vegas

  Egész nap szabadidő Las Vegasban, mely az egyik legnagyobb szórakoztató-, bevásárló- és szerencsejáték központ az Államokban. Kora délután fakultatív program: a Nevada és Arizona határán, a Colorado folyóra épült zseniális építészeti különlegességhez a Hoover-gáthoz. Este fakultatív Las Vegas by night túra. Szállás Las Vegasban.

  8. nap • Calico - Fresno

  A kaszinók és a neonreklámok világa után az utazás folytatódik Calico western szellemvárosába, ahol meglátogatják az egykori az aranyásók alapította jellegzetes vadnyugati városkát. Az élmény visszarepíti látogatóit az 1800-as évek hétköznapjaiba. Immár újra Kaliforniában, irány a mamutfenyők birodalma. Szállás Fresnóban.

  9. nap • Yosemite Nemzeti Park San Francisco

  Reggeli után kirándulás a Yosemite Nemzeti Parkban, mely a Sierra Nevada hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. Hatalmas sziklák, magasból lezúduló vízesések, hűs patakok, zöldellő völgyek jellemzik a tájat. A park déli részének fő látványosságát az egyedül Kaliforniában megtalálható óriásfenyők jelentik. A természeti csodák után következik a nyugati part sokak szerint legkedvesebb városa, San Francisco. Szállás San Franciscóban.

  10. nap • San Francisco

  Városnézés a páratlan elhelyezkedésű, meredek utcák jellemezte városban: Golden Gate híd, Kínai negyed, Fisherman s Wharf, az Alamo Square viktoriánus házai, Városháza, Union Square, Telegraph Hill, Coit Tower, Transamerica Piramis. Szállás San Franciscóban.

  11. nap • San Francisco - Budapest

  Délelőtt szabadprogram. Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.

  12. nap • Budapest

  Megérkezés Budapestre a menterend szerint.

  Minimum létszám

  25 fő. Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 14 000 Ft/fő/engedély áron. Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

  Usa - A Nyugati Part Fényei és A Grand Canyon az ár nem tartalmazza

  • ESTA engedély
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
  • fakultatív programok
   minimum létszám: 15 fő)
   - Las Vegas by night
   - Universal Studios
   - Repülővel a Grand Canyon felett
   - A Hoover-gát felfedezése

  Usa - A Nyugati Part Fényei és A Grand Canyon az ár tartalmazza

  • utazás repülőgéppel, átszállással Budapest Los Angeles és San Francisco Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
  • 10 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos) szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban
  • reggelis ellátás
  • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel
  • magyar idegenvezető

  Usa - A Nyugati Part Fényei és A Grand Canyon szállás

  10 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos) szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

  Gyermek elhelyezése: legfeljebb két 6-16 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában. 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db kisebb méretű franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

  Nyaralás azonosító száma: 32481

  USA, USA körutazás nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  Kérdése van? Hívjon most!