Djerba utazás Venice Beach

Nyaralás azonosító szám: 48664
További indulási időpontok »
  Sajnos nem található utazás!
  A szállodaleírás feltöltés alatt áll!

  Utazási iroda hazai besorolás
  Nyaralás azonosító száma: 48664

  Tunézia, Djerba nyaralás, Djerba utazás Venice Beach térképe

  Tunézia, Djerba nyaralás, éves átlaghőmérséklet

  66.6 %-os elégedettség 6 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
  3.3
  6 értékelés alapján
  Ár-érték arány
  3.3
  Szálloda elhelyezkedése
  3.3
  Ellátás
  3.3
  Szoba elhelyezkedése
  3.3
  Szoba felszereltsége
  3.3
  Tisztaság
  3.3
  Szolgáltatások minősége
  3.3
  További értékelések
  Értékelések

  Szállodáról vélemények, értékelések

  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Tripadvisor vélemények 151 értékelés 59. a(z) Venice Beach 119 hotel közül itt: Dzserba-sziget utazás 2021.04.28. Ezt írják: A Hotel Venice Beach Djerba kitűnő választás, ha Dzserba-szigeten jár, mely a kényelem, ár-érték arány és dizájn tökéletes összhangjával és családbarát hangulatával utazását még élvezetesebbé teszi. Ott-tartózkodása során élvezheti a nagyszerű szolgáltatásokat, többek között a 24 órás recepciót, a concierge szolgáltatást és a csomagmegőrzőt, valamint könnyedén kapcsolatban maradhat másokkal, hiszen a Hotel Venice Beach Djerba ingyenes wifit is kínál vendégeinek. Ezenkívül a vendégek élvezhetik a medencét és a társalgót is. A gépjárművel érkező vendégek igénybe vehetik ingyenes parkolást is. Éhes? Ne hagyja ki a legjobb éttermeket, úgymint a Casino Djerba el Ferida, a Djerba Nova és a Touareg Djerba, melyek a helyiek és turisták körében is népszerű francia éttermek. A Hotel Venice Beach Djerba garantáltan jó döntés, ahol megpihenhet és feltöltődhet Dzserba-sziget felfedezése közben."
  3.5
  Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 70.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Kellemes szálloda, közvetlen hozzáféréssel a strandhoz. Gyönyörű külső szolgáltatások. A barátságos személyzet és egy fiatal animátor csapat (Yaya, Bouba, Scoobi és Ricco) nagyon figyelmesek a különféle tevékenységek (aquagym, step fitnesz, petanque, tánc stb.) Kínálására. hála nekik. A szálloda egyéb fitnesz szolgáltatásokat is kínál, mint például a nők által végzett masszázs, az uszoda, az edzőterem. Nagyon kielégítő exkluzív, beleértve az asztali szolgáltatást. hátránya, a reggeli és a kissé elöregedő szálloda Ezúton is köszönöm a szórakoztatóknak, akik mindent megtesznek azért, hogy túlzottan szórakoztassanak minket. Izabella. Tripadvisor vélemény"
  4.0
  Írta: Izabella | Mikor járt itt? 2020.10.02 - 2020.10.09 | Értékelése: 80.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Két éjszakát töltöttem ebben a szállodában a férjemmel, és nem térek vissza a reggeli rossz, nincs mit ennünk, még a kávé is undorító, a csapat szívesen fogadja, de az ételek katasztrofálisak. Tripadvisor vélemény"
  1.5
  Írta: Amal | Mikor járt itt? 2019.12.10 - 2019.12.13 | Értékelése: 30.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Félelmetes szálloda. Az ételek hagyományosak és zamatosak. Animációs csapat a csúcson! Nagy szoba hajszárítóval nekünk, hölgyeknek. Széles körű tevékenységek a nap folyamán, és 2 percre vagyunk a strandtól ... (légy óvatos, a homokhoz, mert teljes napsütésben ég) Ez volt a második alkalom ebben a szállodában, és harmadszor is visszatérek oda habozás! Tripadvisor vélemény "
  5.0
  Írta: Une | Mikor járt itt? 2019.10.13 - 2019.10.20 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Október 08-tól 18-ig pihentem egy barátommal ebben a szállodában. Általában ez az ötödik alkalom a Djerba-n. A személyzet egyáltalán nem beszél oroszul. Kérdőívek kitöltése angolul és franciául. Bár sok szállodában már vannak kérdőívek oroszul. A személyzet hozzáállása elutasító. Az ételek monoton, kilométer hosszú hússorok, és mindenkinek megadják részletekben.Megdöbbentünk.Ez nem történt meg sehol. Az alkoholt hígítják és műanyag poharakban.Mellesleg a kávét műanyagba is öntik. Két fáradt animátor, mindennapi takarítás. Csodálatos társasággal találkoztunk, és igyekeztünk nem észrevenni a szálloda hátrányait. A tenger, a nap, a strand - ez tett engem boldoggá. Tripadvisor vélemény "
  2.5
  Írta: Elena | Mikor járt itt? 2019.10.08 - 2019.10.18 | Értékelése: 50.0% | Részletes értékelés megtekintése
  Red Sea Hotelek vélemények, értékelések
  "Régi szálloda, komoly felújításra szorul, részeg és gúnyos oroszok borítják. A büfé a menzán nagyon korlátozott és rossz minőségű. Az egyetlen pozitívum az egész személyzet jóindulata a francia ajkú ügyfelekkel szemben. Köszönöm és sok sikert nekik. Csak azt kapja, amiért fizet. Tripadvisor vélemény"
  3.5
  Írta: Legra | Mikor járt itt? 2019.10.05 - 2019.10.12 | Értékelése: 70.0% | Részletes értékelés megtekintése

  Segítségre van szüksége?

  Hívjon minket , hétfőtől péntekig 10-18 óra között

  + 36 1 785 8492

  Kérdése van? Hívjon most!